starting to feel like it's right before my eyes

Idag är det exakt 100 dagar tills jag tar studenten. Helt sjukt. Och lagom till detta kom min studentklänning idag också. Nu börjar det verkligen närma sig.

hon kommer med solsken till mig

Åh vilket bra dygn det har varit. Vi började med att ha en svullkväll igår med chips, dip, bira, godis och cola framför bigbrother. Idag har det varit världens finaste vårväder och ute i Vidja har vi promenerat och myst ute på altanen i solen. Det var ett tag sen man kunde göra det.

jag var på väg mot jorden

Lov lov lov och livet rullar på. Just nu sitter jag här med Diella och vi larvar oss framför webcamen. Idag har jag myst med kusinerna och Elin som kom hem från Glasgow inatt och nyss ringde Axel med facetime från Berlin. Alla är på vift. Snart ska jag möta upp Blanka och Linn och så åker vi ut till Linn i Vidja där vi ska mysa till imorgon. Ja jag gillar livet.

vi drog till fjällen

Skidhelgen är över. Har varit jättemysigt och trevligt. Vi bodde hos familjen Jansson som har stuga där uppe och vi har haft riktigt kul. Agneta måste ju vara den härligaste 40plusaren jag känner. Lite halvkass på skidor, rädd för att åka lift och alltid sist ner för backen. Men hon är ändå hur positiv som helst. Helgens line var när Agneta efter ett åk kommer ner helt slut och säger "jag låtsas att jag är en känd skidåkare när jag glider ner för backarna". Jag dog av skratt. Hur skön är hon inte?!

Nu ser jag fram emot en bra ledig vecka. Den är fullproppad med roligheter.

det här är en rubrik

Sista dagen imorgon på praktiken. Det har varit väldigt kul men också väldigt ansträngande. Är så sjukt trött. Ska bli skönt med lov. Drar iväg till Järvsö imorgonkväll för lite skidåkning över helgen.

all good in the hood

Skönt med en ledig dag. Började med att göra megafrsukost till mig själv med äggröra, bacon och smoothie. Sedan kollade jag lite tv innan jag gick ut i det fina vädret och lunchade med padre. Gick hem och koreograferade lite och nu sitter jag här och äter mörk choklad. Jag och börderna har precis köpt 24-7 på BB som vi delar på så vi sitter nu och glor på alla roliga klipp och livesändningarna. Kul skit!

who's laughing now?

Big Brother. Så fruktansvärt roligt. Har redan favoriter och personer jag skrattar åt för att de är så jäkla korkade. Ser fram emot vårens alla avsnitt.

vandra tillsammans

Mysig helg! Fredagen spenderades hemma med Maja, farbror och bebiskusin på besök. Lördagen började med en riktigt mumsig brunch med Axel och Elin där det åts amerikanska pannkakor och annat gott! På eftermiddagen åkte jag och mamma ut till landet där mina fina kusinerna väntade. Idag har vi åkt pulka, lekt ute i snön och grillat korv. Weho för sådana här helger! Nu koreograferar jag förfullt inför morgondagen och taggar inför big brother ikväll!! Life is good.

what makes you beautiful

Nu är första praktikveckan slut och jag tackar alla söta elever som gjort veckan väldigt rolig. Ville nästan inte gå hem idag när jag hade slutat. Nästa vecka blir det att hålla i intagningsproven vilket är något helt annat, men också väldigt kul.

you don't know

Lyckades sova 2-3 timmar i natt då. Låg och vred och vände på mig hela natten. Och efter att ha hållt i fyra danslektioner idag kan jag säga att jag är allt annat än pigg. Har däremot varit hur roligt som helst men nu ska jag äta middag och sedan dö i sängen.

in the name of love

Alla hjärtans dag. Hur bra är inte den dagen? Den är bara så full av kärlek. Jag ska mysa med mina fina vänner och med min underbara familj. För det är vad den här dagen handlar om för mig. Att visa att man uppskattar det man har och ge extra mycket kärlek till sina nära. Min mamma är väldigt bra på det. När jag vaknade hade jag glömt att det var alla hjärtans dag tills jag gick ut i köket och hela bordet var fullt med godishjärtan, hjärtscones låg serverade och chokladasken låg där som vanligt. Trots att hon gör det varje år eftersom hon är väldigt mycket för att pynta för varje speciell dag eller under minsta lilla högtid, så blir jag ändå varje år lika glad. Åh jag älskar min mamma.
love. carnaby street. london.

jag är högt över molnen

Igår var det förta dagen på praktiken och alla barn är så söta och snälla. Det var något helt annat än jag förväntat mig. Jag längtar tills imorgon. Däremot har jag så sjukt ont i kroppen och är helt borta i skallen. Det är ansträngande att leka danslärare men ack så roligt!

oh when you call my name

Jag skärpte till mig igår, bad om ursäkt till pappa och kalarade av dagen utan fler aggressionsutbrott. Jag myste med min syster och det var nog det jag behövde. På kvällen åkte jag hem till sysslingarna mina och drog igång lite fest. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag hade kul men det blev lite för många snefyllor. Aja, what to do? Alla överlevde (skämt åsido). Nej men bortsett alla snefyllor så var kvällen topp! Hey Macarena kördes säkert 5 gånger och alla stod i ring och körde koreografin. Standard!

nån måste skriva om mitt slut

Idag beter jag mig som en riktigt bitter tonåring. Sådär som man höll på när man var typ 15. Omogen och allmänt jävlig. Jag har precis klagat på pappa som lyckades krympa två av mina favvotröjor i tvätten. Blir arg på mig själv när jag ser hans besvikna blick och jag förstått att jag fått honom att känna att han misslyckats. Han som faktiskt bara ville vara snäll då jag var den som ville få saker tvättade och han insisterade att göra det. Nej usch. Idag är ingen bra dag för mig. Borde vara olagligt för mig att gå upp ur sängen dagar som denna.

FML

Då var min dag förstörd då. Trodde att jag skulle få sova ut nu när det äntligen är lördag. Men icke. Grannen tyckte verkligen det var läge att borra upp några hyllor klockan tio på morgonen. KLOCKAN TIO. Seriöst, kunde han inte väntat till klockan tolv i alla fall. Att vakna av detta - vibrerande väggar och ett bedövande ljud - är något av det värsta jag vet. Jag kan vara grinig en el dag. Tack grannen för att du fick mig att vakna på fel sida.


känns som att jag gått under överallt

Kul morgon man hade då. Alla tåg på röda linjen var inställda pga strömavbrott så man fick irra omkring och leta efter ersättningsbussarna. En resa som vanligtvis tar 5 minuter tog istället 40. Hatar verkligen när det blir stopp och krångel i trafiken. Alla människor blir som förbytta och får sån otrolig panik.
Efter plugget blev det en fika med min älskade Axel.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på film i min ensamhet. Sen när familjen kommer hem senare ikväll efter alla deras aktiviteter blir det myskväll men dem! Thank god it's friday!

längtar efter något som kan rädda mig

Svenskan inskickad så nu är jag fri från plugg i tre veckor!! GÄLET SKÖNT! Och tackar gud för att det är fredag imorgon. Så himla peppad på att få sova ut. I detta nu sitter jag trött som ett fån och äter middag. Ska snart slänga mig ner i sängen och kolla One Tree Hill tills jag somnar. Skön..T.
jag och min Karlsson. älskar min ovala huvudform

ser du något bakom molnen?

NU FUNKAR MIN WEBCAM IGEN OCH JAG ÄR GLAD!






måste va på liv och död

NU HAR VI BOKAT EN RESA TILL KOS! KOMMER BLI SÅ SJUKT NICE!!! DEN 15 JUNI SMÄLLER DET! TAGGAD TILL TUSEN!!!!!!!!

svalkar vinden, värmer solen

Jag och brudarna ska åka på en resa i sommar och fira. Fira att vi tar studenten, fira början på resten av våra liv. Vi sitter och kollar resor  och just nu är det Gran Canaria eller Kos som ligger högst upp på listan. Jag är väldigt taggad på Kos. Så otroligt fina hus och det ser så himla underbart ut på alla bilder! Plus att det är PARTY och det vill vi ju ha. Kan sommaren komma nu så vi kan ta studenten och sen åka!?!?


jag har inget mer än mina tankar

Mycket på gång nu känns det som. Bara en vecka kvar innan praktiken och mina måsten den här veckan är att skriva klart svenskan och koreografera. Sitter just nu och velar mellan om jag ska skriva lite mer på svenskan eller inte, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag väl antagligen inte göra det. Får väl koreografera lite istället så att jag får någonting gjort. Sitter också och har lite panik över studentklänning, letar och letar på internet och visst det finns massor med fina men sen ska man ju välja en också. GAH. Mycket på gång som sagt, fast ändå inte.

egoboost



















Eftersom min cam är trasig så är här lite bilder som jag tagit med den förut när jag har haft tråkigt.


party all night

Fredag igår då. Det samlades lite folk hemma hos Hector och Kasper för lite festligheter. Alla fick nog i sig lite mer dricka än vad som va tänkt men herre vad kul det var! Jag ger kvällen 5 av 5 toasters.

that things just don't grow

Måste bara klaga på denna kyla som nu har drabbat vårt fina Stockholm. Inte riktigt okej. Hur som helst så var jag idag på min praktikplats, som då alltså är Kulturama, för att förbereda mig lite. Jag ska vara hos Madde och hålla i dansklasser för 5or, 6or och 7or vilket ska bli riktigt kul! Det var trevligt att vistas en dag i min gamla skolmiljö och träffa mina gamla fina lärare. Saknade det nästan i en sekund innan jag stötte på alla högstadiebarn. No offence men de är ju så kaxiga så att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Tur att jag inte ska ha högstadieeleverna då utan de som faktiskt fortfarande är söta och gulliga.


en gullig bild från kulturamatiden


don't you want it all

Igår var det nybrokajen hela dagen. Vi hade två föreställningar och alla var såååå bra! Idag har jag varit väldigt trött så allt har gått segt. En lektion och sedan har vi bara degat omkring i skolan. Tills jag fick nog, satte på mig mina martens och knatade hemåt. Men inte är det roligare att komma hem då man vet att man har två skriftliga inlämningar som måste göras. Men nu har jag gjort mig en stor kopp kaffe och ska ta tag i detta innan det är försent. Wish me luck!

RSS 2.0