love

Hej hallå. idag har jag och Simon varit tillsammans i 6 månader. Å min gosunge! varför jag sitter här och skriver är för att min karl sitter och kollar fotboll. det är så vi firar denna dag. romantiskt. men vi äter candy så det är lugnt. nu ska jag ge honom en puss.
 

hej hallå

 

scream and shout

idag kan man säga att jag vaknade på fel sida. var så arg så att jag nästan började gråta. men varför jag var arg har jag ingen aning om. blev lite bättre under dagen som tur var men känner mig fortfarande konstig. skulle verkligen behöva komma bort. den som bjuder på en resa till thailand blir min stora idol för resten av livet. skulle vara så fruktansvärt skönt att få byta miljö ett tag och hemskt gärna med sol och värme. ring mig om du känner för en sista minuten. 
 

marry you

Här ligger vi och myser. 
 

I've been locked out of heaven

livet rullar på. helgen har varit full med roligheter och jag är glad. idag har ju vädret varit underbart och jag har chillat runt i mina sneakers för första gången på väldigt länge. vårkänsla på den. körde lite bil idag också vilket inte alls var lika roligt. fan hur ska detta gå..? körkort för mig och typ 25 år då om jag ska övningsköra i den här takten. får nog sätta lite fart nu om det ska bli av inom en snar framtid. släpper det och taggar till inför bio ikväll med Kalle Karlsson. söndagsmys! 
 

RSS 2.0