i love you

Jag är så otroligt glad för din skull. Du är bäst.

snökristaller bildar mönster

Första advent. Julstjärnorna är uppsatta och julkänslan börjar komma. Det är mysigt. Men att det är kallt ute är inte lika mysigt. Speciellt inte när det är kallt inne, som jag som sitter och fryser om mina händer.
Idag har jag letat vinterjacka och jag blir arg och frustrerad på att det inte finns några snygga, och om den är snygg så är den alldeles för tunn. De riktigt tjocka jackorna som jag hittat är ju inte speciellt billiga heller... Suck.
Försöker plugga matte för tillfället men kan inte påstå att det går så bra. Ångest för skolan. Jag vill bara lägga mig under täcket och kolla på film.

helgmys

Igår var en fin dag. Eller iallafall kvällen, som jag spenderade i mitt kök tillsammans med mina vänner. Vi fastnade på varsin stol och våra munnar gick inte att stoppa. Det fanns alldeles för mycket att prata om. I fem timmar satt vi och diskuterade allt mellan himmel och jord. Sanna, Elin, Axel och Bea, det är vänner som jag tycker om.
en snygg bild från emmaboda

maybe in my dreams

Host och snörvel. Nu har man drabbats av förkylningen också. Har faktiskt inte tid att vara sjuk nu! Och så är man trött konstant också, KUL.
Just nu kollar jag på the last Bounce och drömmer om att vara lika bra som dom! Drömma kan man ju göra... Nej nu taggar jag för ett terminskort på Danscenter nästa termin med Linn. Nu jäklar ska det provas på olika stilar! Ska bli grymt kul!

candle light

Nu är det minsann kallt ute. Och isigt var det idag också. Usch och fy. Jag tycker inte om den här mellanperioden när det är på väg att bli vinter. Kan den inte bara komma på en gång så man slipper detta slaskiga och omysiga vädret. Jag har iallafall försökt göra det lite mysigt och tänt ljus i mitt rum.

sweetest friend

Jag är glad att jag får dela livet med dig.

hur är det fatt raring?

Jag och Elin ligger i sängen med hemsk mensvärk, äter chipsresterna från igår och tittar på Törnrosa.

mina fina

Axel, Elin, Sanna. Varsin påse chips. Coca-cola. Film. Lördag.

you make my day

Idag har jag varit väldigt trött och massagen på dansträningen gjorde min dag. Sköööönt! Jag och Sanna har sedan vi slutade skolan tillbringat timmarna i min soffa framför två filmer med massa godsaker.
När mamma kom hem gav hon oss utmaningen att inte säga "inte" under en kvart, hon hade läst någon bok om att vara positiv. Snacka om att det var svårt och vi skrattade mycket åt varandra. Otroligt hur mycket man använder det ordet. Speciellt jag och Sanna som alltid ska klaga och vara negativa brudar. Sanna gick precis ifrån mig för att se Harry Potter på bio som hon uttryckte sig håller på till klockan TOLV! Haha, dagens skämt!
Jag väntar nu på att Elin ska sluta jobba så att vi kan tillbringa kvällen tillsammans. Puss och hej.

under ett varmt täcke

Jag har brist på fina foton. Har haft tre dansuppvisningar idag. Det var kul. Jag är trött.
Just nu värmer jag mina kalla händer i luften från datorns fläkt. Jag och Sanna har 4158 visningar på våran film på youtube. Imorgon är det fredag.

Things that make me smile

Idag har jag träffat underbara André. Han fotade mig till ett skolprojekt. Läskigt. Vi tog också en mysig fika och jag måste bara säga att vi ses alldeles för sällan.
Senare åkte jag hem till min älskade Elin. Jag hjälpte henne baka en fin kaka och vi bestämde oss för att införa en bakdag varje vecka. Så från och med nu ska vi en gång i veckan baka något riktigt gott och sitta och njuta. Can't wait!
Imorgon blir det terminsredovisning. Och jag som inte är säker på alla steg..... Hjälp!

ett skratt förlänger livet

Måndag. Första dagen i skolan på länge för min del. Jag klarade av det bra men är fortfarande lite svag och det känner jag av. Har svårt med för stora påfrestningar och min mage är inte riktigt i balans än.
Nu sitter jag här hemma med Elin. Hon pluggar matte och jag försöker hjälpa henne. Men jag skrattar mest åt att hon suddar ut fel streck och ritar fel i sina koordinat-system. Nej nu är jag dum, men skrattar med henne och inte åt henne. Hon är ju bara så fruktansvärt söt.
Nu ska vi äta hallonpaj och snart kolla på Ung och bortskämd. Puss och hej.
vi skrattar åt den här bilden. men den är gullig.

den där dagen för pappor

Idag har det ju varit den speciella dagen då man ska tänka extra mycket på sin far. Här hemma "firade" vi det med att mormor, morfar, Ellen och morbror Per med familj kom hit och vi avnjöt tillsammans en god middag. Jag tycker om sådana här tillställningar då man samlas med släkten och äter god mat.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Jag är väldigt glad. Håkan var magiskt. Hela hovet gungade i takt med hans ljuva musik. Ingen är som Håkan. Han sjunger verkligen från hjärtat och det är det jag gillar mest med Håkan. Ingen kan sätta ord på saker så som han kan.

höstmys

Jag kom precis hem ifrån, jag tror de finaste fikamyset jag någonsin varit på, i Stinas kulturhus med Axel och Elin. Stina hade bakat jätte gott, dukat fint med fina tekoppar och spelade mys-musik. Vi pratade om julen och nyår och har nu bestämt att fira nyåret tillsammans med tre rätters middag och hela köret. Det kommer bli så fint.
Nu kom mamma hem med pizza, mums! Ska slänga i mig det lite fort och sedan iväg, för ikväll blir det Håkan Hellström på hovet!
Elin och Axel i somras

livets fina stunder

Jag älskar att det titt som tätt droppar in vänner i mitt hem utan förvarning. Igår när jag satt hemma och hade det tråkigt så plingar det plötsligt på dörren och där står Robin och ser glad ut. Och det kan man ju säga att jag också blev, och lite förvånad. Efter en liten stund droppar älskade Sanna också in och någon timme senare även min fina Elin. Vi går och köper kinamat och glor på idol. Framåt tio-tiden plingar även Martina och Agnes på och vi alla kollar tillsammans på en film. Det här var en dag som är värd att minnas, jag ska minnas att jag har så otroligt fina vänner.

that's what friends are for

för någon timme sedan var jag hos doktorn och gjorde prover. så nu väntar jag bara på svar om vad det är jag drabbats av egentligen.
igår fick jag finbesök utav underbara Sanna och Robin, vilket gjorde mig väldigt glad, och idag kommer jag få mer finbesök utav Elin som ska hålla mig sällskap ikväll. myspys på det!
jag tycker om mina vänner väldigt mycket

just wait it out

bloggen har hamnat i bakgrunden under en längre tid. har inte varit sugen på att dela med mig utav mitt liv, inte för att jag har några läsare, men iallafall. bloggen används nog mest för mig själv så att jag kan skriva av mig och grubbla lite med mina egna tankar. hur som helst så vill jag nu börja skriva lite igen, men som sagt så vet man aldrig hur länge det kan hålla i sig.
jag har varit sjuk sedan i lördags och bara lämnat lägenheten en gång sedan dess. febern kom plötsligt, som förde med sig att jag tappade aptiten. på två dygn fick jag inte i mig mer än kanske en smoothie och lite ris. när febern sedan försvann efter två dagar fortsatte aptiten att spöka och jag fick inte i mig mer än innan. det började bli läskigt och jobbigt då jag slutade känna att jag var hungrig och kroppen orkade inte med speciellt mycket då jag knappt kunde resa mig ur sängen utan att vara nära att falla ihop. att försöka sysselsätta mig genom att kolla på tv har inte fungerat så bra, huvudet har inte orkat med för mycket rörligt, och jag har inte kunnat läsa heller. det har alltså blivit rätt mycket stirra in i väggen då jag inte sovit. jag har legat och vridit och vänt på mig, tårar har runnit och jag har till och med varit rädd för att somna. mamma började försöka få i mig lite mat och tack och lov för det. nu fem dagar senare börjar jag känna mig hungrig och får i mig en del mat. fortfarande svag men självklart är jag piggare. nu kan jag iallafall vara uppe några timmar i sträck och titta på film, vilket alltid får tiden att rulla.
imorgon ska jag till doktorn och se vad det är för fel på mig. jag har en gissning och den skrämmer mig. puss och hej.

slänger in en gammal sommarbild på mig och syrran


RSS 2.0