but I can't wait to monday

Måndag igen då. Men jag ska faktiskt inte klaga för den här måndagen har faktiskt gått smärtfritt framåt. Jag dog inte i skolan av trötthet som tur var och jag och Linn har tagit våran första dansklass på DC och wiiiiiho vad kul det var! Lökade sönder, och imorgon blir det mer! Nu ska jag på dejt med matteB-boken.

en helg i januari

Helgen har varit bra, slapp och den har känts lång. I fredags var det 10års jubileum på kulturama där det var mingelbuffé och show. Lördagen spenderades hemma hos Elin och på kvällen firade jag jul (jag vet att det låter kontigt) med mina sysslingar. Eftersom de var i thailand över jul så fick vi ta igen det nu. Idag har jag, Sanna och Stina hjälp Elin att spela in en film till ett skolprojekt. Tråkig och väldigt formell sammanfattning av min helg. Jag bjuder på lite bilder istället. Nu ska jag ha söndagkväll med hemmagjord pizza.

indestructible

Igår var det Nybrokajen som gällde och eftersom allas statusar på facebook har varit, "trött efter 13 timmar på nybro" så antar jag att vi var där i 13 timmar. Höll inte riktigt koll på timmarna. Trots att jag slocknade nästan direkt när jag kom hem av trötthet, så måste jag ju säga att jag iallafall hade 13 grymt roliga timmar.
Linn och Blanket taggar Nybro. Speciellt Linn!

Mmm, lite mera maja i livet

Sitter hemma i Majas lya och myser. Taggar upp lite inför Nybrokajen imorgon med ballerinakakor. Maja spelar lite gitarr för mig, det är fint. Puss och hej.
här har vi snyggot!

poker face

Mysdag hemma i Stinas kulturhus.

jajjamen

Igår var man tvungen att ta sig till skolan på en lördag för öppet hus, men på kvällen festade vi till det och hade kul!

thank god it's friday

Hej bloggen, jag ville bara skriva och säga hej. Här är lite bilder från dagen


Teenage crime

Jag har kul med KuHi. Nej det var inte riktigt sant för jag och Kulturhistorian går inte riktigt hand i hand. Dåligt samarbete måste jag säga! Men det är bara att dyka ner huvudet i boken och försöka förstå. Det enda jag får fokusera på nu är Andrea Mantegna och renässanskonst. Heido
nej inte riktigt så här taggad känner jag mig just nu
mer så här

BFF

Tjatja bloggen! Det är sleppover hos Axel för hans föräldrar är out of town! Vi har megafekke och njuter av att det är ff. Nej vi skippar nog megafekken och kollar film istället. Puss och hej ifrån oss på Lugnets Allé.

my love

min fina ♥

cheer up

Idag har jag varit på Ikea och köpt ramar till min nya idé för mitt rum, och gud vad mycket mer man vill göra på samma gång. Nu vill jag göra om hela rummet och jag har så mycket tankar så mitt huvud nästan spricker. Men icke, jag får göra en sak i taget, tyvärr.. Det är ju tråkigt bara att min skrivare som ska vara en sådan där MEGA BRA fotoskrivare som ska ge MEGA BRA grafik inte fungerar, så nu får jag vänta med att fixa rummet. Men jag är inte förvånad. Det här händer alltid när jag är pepp på något nytt. Men inte ska jag deppa för det. Imorgon är det ju skola. YES... NOT!
Jag vet att jag ser drogad ut på bilden, men vad gör det om hundra år. heiido

Maja min piraya!

Ligger hemma i Majas säng, kollar youtubeklipp så att vi nästan gråter av skratt, äter choklad, lyssnar på musik, och bara myser.
Jag tycker om Maja väldigt mycket så att alla bara noterar det! 
Här har vi henne vääärldens snyggaste bruttaaaa!!! Sexig bild, OH MY!

solsken där du går

mami och papi ♥

jag vill ut i världen

Nu har jag suttit och kollat på resor till sommaren. Jag är så otroligt taggad på att åka någonstans. Men det är svårt att hitta billigt boende, men kanske att det blir tågluff istället. Peppar inför sommaren!
några bilder från Rom-resan 2009

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ontNär de dunkade mitt huvud i stengolvet

Kändes det bara riktigt på nåt sätt

Några kvar att lita på

Och några kvar att tycka om

 

Jag var bara halvvägs ner mot botten

När jag trodde jag hade nått den


Vad är det som krävs för att stanna kvar

som inte är säker men aldrig tvivlar

Jag var tvungen att förändra nånting


Man måste dö några gånger innan man kan leva


- Håkan kan verkligen sätta ord på hur man känner sig ibland


the party don't start 'til I walk in

Igår hade Niklas 18-års fest.

Stina gästbloggar

Hej alla glada! Stina sitter här och bloggar i Olivias mysiga blogg! Jag sitter på string med Olivia, Elin och Maja. Snart kommer min man också förbi. Vi har det mysigt så mysigt. Något annat som är mysigt är natten jag har spenderat tillsammans med Olivia och Maja. Vi hyrde två skräckfilmer och såg på. Den vi såg först var bara jätterandom och konstig, den andra var jätteläskig. Dockor säger jag bara, dockor...

Jag och Olivia har känt varandra sen vi var 11 år. Olivia är en underbar människa! I love you sooooo muuuuch!

Nu är vi under året 2011 om någon skulle ha missat det.. Det känns som om det kommer bli ett feetttt år! Snygga män är också fett. Nu ska vi skvallra, hihiihih

här är jag och Maja!Hejdå alla! Farväl, ha en fortsatt trevlig dag. Må kraften vara med er! PUSS / Stina

godnatt älskling

så här ser det ut en natt som denna


you always make me smile

Igår var det en megamysig kväll hos Stina med Mario Kart och Mario Party på tv-spelet, chips och dipp, och det finaste sällskapet. Det är så dagarna ska spenderas. Kärlek till er mina bästa!
en bild från oktober när dessa fräshingar upptäckte min kamera i datorn.

och så var det 2011

Nytt år innebär nya upplevelser och nya förutsättningar. Jag är taggad på ett nytt år som definitivt ska bli ett bra ett! Nu kör vi 2011!

RSS 2.0