till alla er som ger mig kärlek

Hektiska dagar. Jag har hunnit fylla 19 och haft en jättebra födelsedag med mina bästa. Sedan har jag också betat av massa plugg så nu är jag nästan pluggfri för resten av min skolgång. Tiden går snabbt. Nu ska jag skriva min studentinbjudan. Det börjar närma sig. WAH!

lek inte med grannens barn

När jag vaknade tidigare idag såg jag att klockan var 14.20 och blev riktigt irriterad. Ni vet när man känner att man egentligen hade velat ha hela dagen att fixa och trixa och så har halva redan gått. Riktigt onice. Men nu när jag har blivit klar med nästan alla måsten så känns det helt okej. Och tanken på att jag fyller år imorgon gör mig ytterligare lite gladare. Jag har ju faktiskt något att se fram emot.
Hade för övrigt en bra kväll igår. Bio med brudarna som sedan ledde till några öl, för att sedan möta upp Erkan och Sture och glida omkring lite och göra södermalm oräkert. That's how we do it.

if i was your boyfriend

Lyssnar på Justin Bieber - Boyfriend just nu och skriver mitt svenskatal. Det är nu ca 3.30 långt så behöver bygga på det lite. Synd bara att jag fastnat..

du ser mig bara på scenen, jag ler

Vi är nu klara med allt material till High School Musical. Känns så frusktansvärt bra och är så taggad på föreställningsdagarna. Kommer bli magiskt.

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

När jag lyssnar på maskinen mår jag alltid lite bättre.

jag älskar dig

JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG

you don't have to save me

Jag pluggar och pluggar och pluggar. Det går helt okej men just nu har jag idétorka. Typiskt att facebook annars är näst intill ointressant med så fort man ska plugga så lyckas man fastna trots att det är fullkomligt hopplöst. Men nej nu ska jag bannemig stänga ner den nedrans sidan och göra klart plugget. Det som får mig att skynda på är att jag ser fram emot resten av alla dagar på detta lov. De kommer bli underbart!

tja


lika barn leka bäst

Livet var bra. Sprang runt på skivor och levde loppan. Men så drabbades man av en fruktansvärd halsfluss. Fick ligga i sängen i flera dagar och livet kändes hopplöst. Men åkte ut till landet för att mysa och fira påsk och kryade på mig och är nu nästan helt återställd. Livet känns också lika bra nu som innan. BIG like!

de ba sa pang

Mössorna har anlänt. Ytterligare ett steg närmare studenten. Herregud.
Kör lite sjömanstyle

RSS 2.0