livet är en fest

Nu har jag precis packat klart till peace! Herregud. Jag är så läskigt taggad. Kommer bli så grymt!
poserar med biljetten

från samma säng, lyssna till samma regn.

Midsommar var nice! Var ute på Listudden (vår kolonilott vid Skarpnäck). Först var det god midsommarlunch med några släktingar, min fabror och mina sysslingar, och det blev en liten krocketturnering också. Senare ramlade det in lite mer trevligt folk och jag tror vi var uppåt 30 personer. Vi åt god middag och dansade loss på dansbanan och var nog lite ivägen för alla gamlingar som helst ville dansa pardans. När dansen sedan tog slut drog jag, Hector och Kasper vidare på fest hos någon kompis till Hector. På morgonen vandrade jag hem med en hand i min hand i sommarnatten. Jag hade en fin midsommar och nu sitter jag hemma och taggar inför peace för imorgon bär det av!

I got good times, man.

Aj mitt lilla huvud gör lite ont. Men det är väl ett bevis på att jag hade kul igår? Det var iallafall en kul kväll!
Dagen har hittills spenderats med vännerna Chandler, Joey, Phoebe, Rachel, Ross och Monica. Snart ska jag möta min andra, riktiga vän, Elin.
hippiieeeee
gooosisar

Just a stranger on the bus

Nu ska jag snart åka till min farfar och äta middag för att hans fru (min extrafarmor) fyller år. Och ikväll blir det fest hemma hos Julia!
jag och min webcam..

I'll be there for you. 'Cuz you're there for me too.

- bilder från weheartit

You're my river running high

Idag har jag jobbat hela dagen. Men efter det träffade jag mina finisar Elin och Axel och vi har ätit mat och myst hemma hos mig. Nu klev dom precis ut genom min dörr och jag är trött och ska därför slå på lite vänner och somna till den underbara tvserien.

jag tror att jag faller

Igår åkte jag och min syster ut till landet och sov där till idag. Vi har myst med mormor och morfar och kollat massa Vänner. Nu har jag fått hem box 9 också så nu blir det ännu mer Vänenr!

See, alone we stand, together we fall apart.

Jag och min syster har legat i soffan hela dagen och kollat på film. Vi har också ätit hemmagjorda hamburgare som mamma gjorde, tårta och chips. Jag har också beställt hem Vänner box 9. Nu ska jag snart sova för imorgon blir det jobb från 10.45-20.45.
jag bara älskar slutscenen i filmen. man dör ju typ för att det är så fint och för att dom båda är så snygga.

There's a fire starting in my heart

Min fina syster hade bara fått någon influensa så det är ingen större fara. Nu har hon somnat i soffan framför tvn den sötisen, hon kom hem ungefär vid tre i natt. Lilla älsklingen. Idag ska jag nog bara vara hemma och mysa med henne.

Den är lika ren som ett barns ögon

Jag som trodde att jag skulle äta tårta och mysa med min syster när hon kom hem hade fel. Istället har vi suttit på akuten. Felicia kom hem och mådde jätte dåligt så vi åkte direkt upp till akuten och har suttit där sedan tio kanske. Jag och pappa åkte nyss därifrån men mamma och Felicia sitter kvar. Älskade syster.
jag och min gosis

Jag tror jag älskar dom där, jag kommer från.

Ojojoj. Det har varit mycket det senaste dagarna så har inte haft tid med bloggen! Det blir ofta så när loven smyger sig fram. Vips så flyger man omkring till olika platser och har inte tid för datorn.
I torsdags hade vi skolavslutning och det firade vi med att hela klassen åkte hem till Linn och myste, åt god mat, badade och bara hade det otroligt nice tillsammans! Igår hade jag mitt 18-årsfirande ute på min kolonilott och släkt och vänner kom för att fira mig! När släkten sedan begav sig hade vi en riktigt härlig kväll med mycket öl, kortspel, kubb, chips och varandra!
Detta var en väldigt kortfattad version av vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Men jag har iallafall haft det så otroligt bra! Nu ska jag äta det som finns kvar av tårtan från igår med min syster och sedan kolla på Vänner och njuta av att jag får sova hur länge jag vill imorgon även fast det är måndag!!

I want some more, so what are you waiting for?

Igår ölade vi i Vitan. Jag, Sanna, Linn, Elin, Axel, Maja, Stina, Bea och Blanka. Jag älskar detta underbara väder. Äntligen är sommaren här! Sommarkvällar i mitt hjerta.

jag känner ingen ånger för jag känner hur det bränner inom mig.

Herregud alltså, Dans Dakar! Jag vet inte vad mer jag kan säga än att Maskinen, Crystal Castles, Ladytron, Tiga och Boys Noize gav oss feta jäkla spelningar och fick oss att spåra rätt mycket. Jag citerar Frej "alla som inte är här får den sämsta presenten". Så jäkla rätt. De gav oss fan det bästa!

finns det en så finns det flera

Kul skiva igår! Det roligaste var nog att se lärarna släppa loss på dansgolvet och vara redigt packade. Haha! Nu ska jag åka iväg på mottagning hos min barndomsvän Emma och sedan blir det ut till landet och träffa mormor&morfar och kusinerna och sova där över natten och sedan upp tidigt imorgon igen och åka in till stan för Dans Dakar!

And I'm always gonna wanna blow your mind

Träffade mina älsklingar Elin och Axel på förmiddagen och peppade lite sommar. Nu har jag precis ätit middag efter att ha sovit i några timmar och snart kommer Linn hit och vi ska tagga till för 3ornas skiva ikväll!

I can't explain the feeling's plain to me, so can't you see?

Åh herregud! Jag har aldrig haft så mycket handsvett som jag hade idag när jag för första gången fick sitta i utropet på jobbet! Ammi som hade lugnat mig med att det skulle gå sakta framåt med en sak i taget.. det kunde jag ju FETGLÖMMA! När Ammi inte är där passar de andra på att köra med mig. De slängde på mig micken och satte mig framför datorskärmen så det var bara att köra. Okej nu får jag dom att låta dummare än vad dom är. Dom satt självklart med och förklarade vad jag skulle göra. MEN ÄNDÅ. Jag svettades som en jäkla gris. Men nu har jag iallfall testat på det.... men herregud. Kommer drömma om "Bertil 8, en enkel åtta" och "Oskar 76, sjua-sexa".
jag säger godnatt med denna bild

ni kan inte ligga där och sova, för ni måste vakna nu.

Ytterligare en nice dag! Vi var bara fem personer på vår enda lektion idag, och vi fikade så det var riktigt nice! Sedan drog jag, Sanna, Robin och Linn (fyra av de som var på lektionen haha) in till stan och shoppade lite. Jag köpte en jättesnygg grå skjorta! Sedan åt vi lunchbuffé på Pizza Hut och firade det lilla lovet innan det STORA. Mumsigtfullibibblan!
Nu vilar jag lite och snart blir det iväg till jobbet!
det snygga linnet är egentligen Linns men jag fick låna det för hon är så snell

RSS 2.0