Jag hinner inte stanna och se mig om

Skiva imorgon (idag) och studenten närmar sig. PÅ RIKTIGT DETTA ÄR SINNESSJUKT!


världens bästa karlsson

Jag och Sanna har öppnat en blogg där vi för det mesta kommer lägga upp massa löjliga videos på oss själva, eftersom det enda vi gör när vi har tråkigt är att sätta på webcamen och filma när vi mimar till olika låtar eller bara larvar oss helt enkelt. Kika in och få dig ett skratt eller en rynkad panna:
http://ollekalle.blogg.se

Memories that last forever

Åh herregud. Veckorna bara flyger iväg. I fredags hade vi våra sista föreställningar på STEG och det var så fruktansvärt kul! Jiiiiho vad bra vi var! Nu är det sista köret i skolan och det betyder matteC-prov på onsdag. Suck. Kommer gå så otroligt dåligt. Men sen är det slut!


won't stop 'til it's over

Åh jag har suttit ute på balkongen både igår och idag och har fått färg på både benen och magen. YEHHOOOO. Däremot har jag inte kunnat sola baksida för att balkongen är för liten för att kunna ligga utsträckt. Attans. Men jag ska försöka sola lite varje dag nu så man blir lite fräsch inför studenten. Thumbs up!

feeling like the first time

Livet känns ju faktiskt riktigt jäkla gött nu. Solen skiner hela dagarna och jag myser omkring med vännerna. Imorgon börjar jag inte förns fyra så jag har bestämt mig för att gå upp tidigt och sätta mig på balkongen och sola innan jag ska iväg till skolan. Åh vad NICE! Välkommen sommaren, du är efterlängtad!

RSS 2.0