Hatar när det händer

Hatar när man lägger sig för att sova, trycker på tvn och lyckas fastna framför ett jätte spännande program då man egentligen är jätte trött och vet att man bara borde stänga av och somna. Jag fastnade nyss framför Criminal Minds. Ändå inget program jag brukar kolla på, men när det handlar om en 10-årig pojke som mördar sina kompisar är det fan spännande.


we can drive around with the top down

Helgen har varit hur härlig som helst! Fredagen spenderades hemma hos Hector och Kasper där det dracks bira och spelades spel. Igår åt jag lunch hemma hos mormor&morfar och på kvällen kom Linn, Blanka och Sanna över och vi bakade pizza. Klockan 11.30 imorse satte sig jag och mamma i bilen och körde till Västerås för att titta på lillsyrran som hade handbollsmatcher. Hennes lag hade tagit sig till gruppsemi i SM och är ett av de 16 bästa lagen i Sverige. Bra tjejer! Jag och mamma vandrade runt lite i Västerås mellan matcherna och fikade och bara hade det mysigt. Nu kom vi nyss hem och jag är ganska trött.


herbert munkhammar

Behöver jag säga något mer?

Hans vän Erik Nordström ser inte helt fel ut han heller.


dance to another tune

Jag är hemma hos Sanna och har precis kollat tre avsnitt av One Tree Hill. De är de sorgligaste avsnitten i hela serien och jag har gråtit i varje ett av dom. Jag kunde inte kolla på dom ensam, så var tvungen att ha Sanna i närheten. Hon skriver sin projektrapport och åmar sig emellanåt. Nu sjönk hon långt ner i stolen, "JAG ORKAR INTE MER". Ska snart springa iväg till bussen för att åka till Sannas jobb och dansa lite med barnen. Bye bitches!

antonio banderas


Jag och Sanna anser att denna man borde ha ett eget soundtrack varje gång han gör entré eller visas på tv. Alltså så fort han kommer ingåendes i en ny scen i varje film så borde allt gå i slow motaion, ett typisk soundtrack spelas och så hörs en röst säga "Antonio Banderas" av en spanjor för att få det där härliga läspande spanska uttalet.

Tills den dag kommer då det faktiskt blir verklighet så kör jag och Sanna detta på egen hand, för så fort han syns i bild så bara måste vi säga läspandes "Antonio Banderas"  i ett tappert försök att få det låta spanskt.


som vågorna guppar

Jag vet inte varför jag valde att göra ett inlägg just nu. Har verkligen inget att skriva om. Bara att jag är ganska trött och måste läsa Robinson Crusoe som jag inte kan påstå är min favoritbok. Men bara 40 sidor kvar och sedan är jag klar! Förutom analysuppsatsen som sedan ska skrivas om den.. Men den tar vi tag i nästa vecka. Gud vad törstig jag kände att jag var nu. Och något som är otroligt gott då är iskallt bubbelvatten. Så det ska jag gå och dricka nu!


du får leva med det resten av ditt liv


Detta är min man.


mina boys

Öppet hus idag. Gick rätt bra. Nu har jag, Linn och Blanka kollat gamla bilder på min dator i typ två timmar. Väldigt kul. Nu ska vi spela spel och kolla på tv! Myskväll ja! Bitchbrothers.


dance the night away

Dog på killegame idag... Klarade mig iallafall i ett dygn. Fast det är ju inte så konstigt i och med att min mördare inte var i skolan igår... Och inte heller mitt offer så jag hann inte mörda någon heller. Jaja, skönt att inte behöva gå runt och vara livrädd längre. Ganska kul att bara se när alla andra springer runt och jagar varandra.
Äntligen fredag! Synd bara att vi har öppet hus imorgon.


they don't know who we are

Gud vad arg jag blev. Hoppar upp pigg och glad ur sängen för att lyssna på det vinnande bidraget i NRJ wake up call och då alltså min syrra. Det var vad jag trodde... Vi sätter radion i köket på högsta volym så att till och med pappa i sovrummet ska höra. Och så vinner den där Kristian!?!?!??! AOUCH vad arg jag blev. Stängde av radion direkt. Haha bitter brud. Men hade ju varit såååå kul om Felicia vunnit. Men jag vill iallafall ge en liten hyllning till Amanda som skickade in Felicia så att vi iallafall fick ett gott skratt. Bra gjort!

RÖSTA

HAHAHAHAHA OMG! Min syster var med på NRJ wake up call imorse och det gjorde min dag! Hon och en kompis hade kastat ägg på några polare och Knappen och Hakim ringer upp som polisen och Felicia skiter nästan på sig av rädsla. Jag dör för att det är så roligt. Nu ser alla till att rösta så att vi får höra det i sändning imorgon igen!! Lyssna HÄR

I died a hundred times

Nu känns det att man gått i skolan i en vecka för nu har det börjat bli riktigt jobbigt att stiga upp på morgnarna. Vill bara ligga kvar och sova hela dagarna. Men imorgon börjar killergame i skolan så nu kommer allt bli lite extra roligt. Det roligaste är nog att vår skola är så otroligt seriös när det gäller sånt här. Alla byter namn på facebook och jag lovar att ALLA kommer ha förklädnader imorgon. Jag ska också ha förklädnad. Vill inte förlora första dagen. Hur skulle det se ut liksom. NU KÖR VI. Fett taggad. Men också fett rädd....

it's cool but you don't even know me

Sitter och lyssnar på Spice Girls. Hittade skivan när jag rensade mitt rum och blev väldigt glad. Nu har jag ett eget tjejparty in my room!


ingen annan skulle förstå

Ville bara slänga in en liten mening till mina bruschor som jag tycker om väldigt mycket. Puss på er!


I love you

Åh vad jag älskar min lillasyster. Hon är det finaste jag har. Jag vill inte göra någon blödig playahead-kärleks-förklaring för du vet redan att du är bra på alla sätt. Love you!








oh come on girl

Bra helg! Fredagsmys med min älskade Maja i fredags med skräckfilm och chips. Igår hade vi tjejer tacokväll hemma hos Bea och sedan bar det ut till Ace. Bra kväll! Och idag har jag bara fixat i mitt rum och myst. Laddar inför en ny skolvecka. Lagom taggad som vanligt.


There's no stopping us right now

Sanna tyckte hon var rolig i inlägget innan och gjorde en bloggrape på mig. Men självklart gillar jag henne, även fast hon tycker om att jävlas. Jag har gjort om mitt rum. I onsdags var jag på Ikea och köpte en ny tvbänk och en klädstång. Jag älskar att göra om och möblera.


mina filmer står nu fint uppradade


ska vi göra nått äckligt baby?

Sanna är så jävla bäst! Älskar henne ♥

http://sannakarlssons.blogg.se

I feel it in my fingers

Första dagen i skolan idag då. Var lite sprallig och fnissig för att det var första dagen och för att det var kul att träffa alla kompisar, men om två dagar kommer allt vara lika trist som vanligt. Men det är ju ändå sista terminen. AAAAAAAAAAAH läskigt. På samma gång som jag bara vill att det ska ta slut så vill jag att det ska gå långsamt. Kommer ju hända mycket kul under den här terminen, fast också mycket tråkigt. Eh kan ju försöka vara lite positiv iallafall. Det har ju ingen dött av.




stuck in the moment

Nu har jag och Sanna degat i ett dygn. Inte gjort ett enda jota. Sanna är rastlös och tycker det är hur tråkigt som helst men jag trivs bra. ÄLSKAR att dega i soffan framför tvn. Nu bet jag henne i benet för att jag hade lust. Hon flög upp ur sängen. Well, that was fun.

I keep dancing on my own

Igår var jag, Sanna, Linn, Erik och Sture på fotografiska. Vilka fantastiska fotografier det var. Det skulle ju inte vara helt dumt att vara bra på att fotografera. Efter vår kulturella vistelse skildes vi från grabbarna och åkte hem till mig för middag. Det var storkalas med mormor och kusiner på besök också. Med en otrolig matkoma mötte vi upp Kasper och drog sedan till Ace och hade en ut av de bästa utekvällarna någonsin. Det var verkligen fullt ös. Det var också Kaspers första utekväll sen han fyllde arton så det blev lite extra drag! Nu ska jag äta middag och sedan ta mig iväg till Stina för spelkväll. Ciao!


it's time to play

Jag har vänt på dygnet helt. Skulle försöka somna tidigt igår men låg till klockan tre och kunde inte somna. Var inte superkul när kusinerna kom inspringandes klockan åtta imorse och ropade godmorgon. Sedan dess har det varit full rulle. Lek och stoj. Var i parken och lekte i kylan och sedan har vi varit och bowlat. Ofta jag förlorade mot en 4-åring.. Men huvudsaken att han blev glad. Nu tittar vi på film och jag håller på att somna. Aouch så tog filmen slut och jag måste roa dom på annat sätt, dom roar sig inte gärna på egen hand.


i det regn som faller

Det var otroligt längesen jag tog det så här lugnt. Jag sover till två på dagarna, degar framför massa filmer och bara myser. Okej inte bara, men nästan. Jag har också haft det trevligt med mina vänner, som igår då jag blev hembjuden till systrarna Dahlbom på tacokväll och sedan gick vi ut och drack lite öl med några andra vänner. Och idag har jag och Elin degat framför tvn tills mina kusiner kom med lekhumör. Jag ser fram emot kommande dagar med mer mys med vänner.


happy new year



Bästa nyårsfirandet någonsin! Jag hade så fruktansvärt kul och det var bara en sådan värd kväll. Vi startade hemma hos Linn med middag och sedan trillade lite vänner in och vi hade trevligt. Trots att vi bestämt oss för att vara där hela kvällen så drog vi iväg till en fest där några andra vänner befann sig och det var ett väldigt bra beslut. Klockan 08.00 somnade vi imorse helt utmattade efter tolv timmars festande. Bra start på året måste jag säga!


RSS 2.0