loling around the world

sorry for bad update! har bott hos Sanna sedan i lördags så vi har haft fullt upp med att kicka fest och leva ensamma medans hennes föräldrar varit och glassat omkring på mallis. Det är fullt upp med updates på vår nya blogg; http://www.lolingaroundtheworld.blogg.se - check it out!


you told me you love me, Why did you leave me all alone

Känner mig lite instabil. Thats all.
Vill ha sommar och känna mig såhär pigg och glad varje dag.

vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Tiden rullar på. I fredags var det Håkan på Gröna Lund vilket var fint som vanligt. Och tack vare Amandas fribiljetter så fick vi alla åka popexpressen och stora berg-och-dalbanan en gång! Sjukt kul. Nu är jag riktigt taggad på lördag då vi ska dra på Grönan "på riktigt" och köpa åkband och grejer!
Igår var det Majas 18års dag vilket betydde utgång! Köade in till Sommar, men efter en halvtimmes väntan och en meter närmare ingången gav jag, Sanna och Linn upp och drog iväg till Ace med Hector, Simon och Jens. Jag hade en väldigt bra kväll.

I haven’t got much time to waste, it’s time to make my way

Idag har jag varit på Aspuddenloppisen med Elin och Stina. Herregud vad mycket folk det var! Det var typ bara jobbigt och tröttheten och hungern drog oss därifrån. Jag lyckades iaf göra ett kap som var en skjorta för 30kr av några snygga män. Och på tal om det så var det otroligt mycket snygga unga nyblivna pappor där med sina snygga barnvagnar. Jag kollade nog mer på dem än på själva loppisen. Oops.

you can tell everybody that this is your song

Här sitter jag fast klockan är 02.45. Jag är väldigt trött och försöker kolla film online men det vill inte funka.. och innan jag kan somna måste jag vänta in min kära Elin som ska sova här. Vi har varit på olika håll ikväll men eftersom lokaltrafiken är så kass från vissa delar av stan så kommer hon hit för att vägen hem är så lång. Min finis, ska bli så mysigt att ha henne brevid mig i sängen. Trots att vi sågs igår så saknar jag henne redan. Besatthet, jag tror minsann det. Min älskling.

RSS 2.0