genom eld

NU ÄR STUDENTSKIVAN BOKAD! Den 29 maj smäller det och det är på ACE som vi kommer festa loss. Det kommer bli så jäkla fett!
Idag har jag varit barnvakt åt min finaste kusin!

be my only, be the water where I'm wading

Rätt skön måndag ändå. Började pirrigt då vi fick veta våra produktiongrupper men det slutade väl! Jag är nöjd med min grupp och jag tror det kommer bli väldigt kul. Efter plugget drog jag och Linn till Danscenter och tog Mari Carascos klass. Så otroligt härligt. Nöjd att jag anmälde mig trots att jag inte var säker. Hennes klasser är underbara! Nu är jag en glad flicka.


bara för att jag älskar den här bilden och för att den gör mig glad

different time and different places

Haha vi var på The Studio idag. Jag, Sanna, Blanka, Linn och Bea. Herregud alltså. Det var rätt kul men ändå så jäkla onice. Nu är jag trött. Imorgon är det fredag och då blir det utgång! Taggat hela veckan för en jobbfri helg med alkohol. Men självklart ringde jobbet nu och behöver mig imorgon. Men det blir utgång efter stängning såklar! Yiha!

I believe I can fly

Hej hej här sitter jag hemma hos min älskade Elin! Då är jag glad.


we are the people

Så har skolan börjat då. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gör båda. Sista året. Fucking 3an..!
här ligger vi och myser efter första skoldagen

it can only get better

Och så var man sjuk då.. Blir inge jobb för mig idag för jag måste ligga hemma och kurrera mig. Har knappt någon röst och hostar nästan upp lungorna i vissa ögonblick. Jag ska dricka te och sova och ligga inne på mitt rum. Kusinerna kom precis hit för syster ska vara barnvakt. Men jag ska nog inte spendera så mycket tid med dom för då blir väl dom också sängliggandes imorgon. Och det vill jag ju inte. Nej nu ska jag fortsätta på mitt te.

there goes my hero

Just nu är jag en väldigt väldigt glad flicka.

Let it rain, on me, let it rain

Här sitter jag med min nyköpta tjocktröja och leker att jag är nått. Idag har jag fikat med Sanna, Blanka och Linn. Mysmysmys!

Je ne parle pas français

Paris. Ja vad ska man säga. Staden är underbar. Men det finns baksidor med en sådan stad också. Men jag ska inte säga att jag inte har haft det bra. För det har jag. Absolut. Det var otroligt skönt att komma bort och upptäcka något nytt. Trots att jag varit i Paris förut. Men nu fick jag se det från en annan sida. Både en bra och en mindre bra. Jag visar resan med några fina bilder.

Vi kommer alltid ha Paris

Om tre timmar ska vi åka. Elin har gått och lagt sig och Axel sitter i köket med mina föräldrar och kollar kartor. Jag är trött men inte vet jag om jag kommer kunna sova. Men jag borde. Fatta att om tolv timmar så är vi i Paris. Det är helt sjukt. Det ska bli så otroligt härligt. Vi ses om fem dagar. Då har jag en ny story att berätta, om något helt fantastiskt. Jag önskar er alla några fina dagar nu så ses vi snart igen. Love.

man har dåliga dar, men ändå väljer att le

Ibland går allt som man vill, eller inte. Här sitter jag och ska logga in våra flygbiljetter på hemsidan så att de blir giltiga, men då ska såklart inte mina vänner vara tillgänliga i telefon så jag kan få alla uppgifter utan sitter väl framför tvn eller nått och jag får panik. När jag då istället bestämmer mig för att skriva ut bussbiljetterna så finns det inget papper hemma. Life is goood.
mina okontaktbara vänner i typ åttan.

godmorgon världen, här är jag igen

Ja så var jag som sagt här igen. Framför datorn. Men det var fan längesen. Var ju ute på Sanna land och myste och hade det riktigt härligt! Sedan bar det hem på onsdagen och vi gick hem till Stina på 18-års kalas! Sedan har jag jobbat resten av dagarna och på kvällarna myst lite med mina vänner. Idag är jag skönt nog ledig, men oj så mycket som ska göras. Idag är våran packdag inför Paris och hej och hå. Spännande hur det ska gå. Jag är typ lite stressad. Men fatta att om tre dagar så är vi i Paris.

RSS 2.0