glida runt, hänga runt, låna pengar

Jag har haft en fin helg och en fin start på lovet. Jag har bara myst och haft det trevligt med mina finaste vänner. Imorgon bär det av uppåt landet för lite skidor i några dagar. Vi drar till fjällen, fest hela kvällen. Ute och glider med snowboard och skider. Det är vad jag ska göra nu, pusshej!
snyggingarna i backen

i want you to take over control

Hej bloggis! Nu har vi haft våra fyra produktionsföreställningar i skolan. Det har varit kul och gått bra men nu är man ganska trött. Vi avslutade allt med fezt igår. Älska klassen alltså. Nu är det lov som gäller och jag har inlett det med två små tokisar som sovit här vid namn Sanna och Robin som just nu är påväg att somna igen. Tröttisar.
nästan hela grupp blå
partypinglorna Julia och Hanna

hela livet var ett disco

Hejhejhejhej! Sitter hemma hos Sanna i Björknäs! Sanna spårar totalt med sitt "MOUSSIG" och dansar lite men hon är söt ändå! Idag har vi sett The Be Bop Kid som teatrarna gjorde och GRYMT det var då! Fina duktiga vänner! Nu ska jag joina min vän med hennes galenheter och äta lite chokladmuffins som vi bakat!


här är min fantastiska sötnos för några år sedan!


veckans roliga

missa inte


jag vill ha en egen måne

Så jäkla skönt det varit med helg alltså. Fredagen spenderades hemma i Stinas kulturhus, lördagen började med Burlesque på bio med brudarna och sen for vi hem till Linn och åt tacos och bänkade oss framför melodifestivalen för att titta på BÄSTA ROBIN! Stolta vänner kan man säga! Nu ska jag bara myza hela dagen för jag känner mig lite sjuk och den här veckan kommer bli lång och fullspikad med produktionsuppvisningar så det kommer inte finnas tid för att vara sjuk!

blå grupp bäst

Hej bloggis. Jag är riktigt jäkla trött, för tillfället inte så trött att jag nästan somnar framför datorn men min kropp är helt slut och jag är öm överallt. Vi repar ju hela dagarna för projektet och efter skolan dansar jag på DC. Men det sköna är att vi är klara med materialet till projektet vilket betyder bara repa repa repa men det är en jobbig del i sig. Behövs mycket ork för att kunna fixa och cleana allt. Nu är det iallafall snart helg och det ska bli så grymt skönt. Jag ser fram emot att göra ingenting och sovaaa!
bara för att jag inte har någon bild att lägga upp och för att bilden är gammal

paarteyy

Igår var en sjukt fet kväll! Så jäkla värd. Det var peppat folk hemma hos Milla och det var längesen jag hade en sådan bra kväll! Nu ska jag äta pizza för det är det bästa dagen efter.
slutkörda brudar på väg hem

Home is wherever I'm with you

Jag är trött och ligger i sängen och kollar på vänner. Har precis varit ute en sväng med familjen vid kolonilotten och pulsat runt i all knähög snö. Det är fint men jag vet inte om jag gillar det eller inte. Jag tycker ju faktiskt att det räcker med snö nu. Det som började kännas som vår för några dagar sedan.. Men något annat som gör mig glad är att jag inte kommer ha teori på tre veckor vilket är awesome! Och ikväll är det FEST! Tagga!

Snygga Linn på catwalken
Fika på Café 60 igår på frilufsdagenSyster idag ute i snön
don't stop believin'

Helgen var nice. Inte så mycket som hände men jag gillar det. Lite häng hos Stina, lite melodifestivalkväll och fika. Skönt och slappt. Måndag igen då, och sista veckan med teori innan sportlovet! Produktionsvecka nästa!
Jag är på så sjukt grinigt humör idag. Minsta lilla kan få mig att lacka ur. Jag tycker inte om sådana här dagar. Jag kan ju lugnt påpeka att det är fel vecka i månaden. So don't mess with me. Nu säger jag hejdå. Hejdå.

music make me lose control

Idag har varit en väldigt bra dag! Jag har shoppat fina saker som gjort mig glad, och jag och Linn har också varit på våran första streetklass och GUD vad kul det var. Jag vill dansa mer mer meeeer! Kommer dansa i sömnen! HeY streetfolket här kommer vi!
langar en soft bild från i somras

summertimes

Jag längtar tills det är dags för jeansjacka och converse.

RSS 2.0