I will make it come true

Jag tror jag ska skriva några nyårslöften i år. Bara för att jag tror att jag aldrig haft några. Jo det kanske har funnits några, som att inte äta godis i veckorna och sådant där som man ändå inte håller. Bara några simpla och underhållande för att det är kul.


baby you're a firework

Jag håller på att pussla ihop låtlistan till nyår. Det ska bli en lång och fet lista med alla låtar som varit aktuella under det senaste året. Herregud vad jag pratar om nyår hela tiden. Men det är nog för att det i år faktiskt känns som att det kommer bli ett riktigt bra ett. Nyår är annars något som alltid spårar ur och aldrig blir som man tänkt sig. Men i år kommer det bli grymt! Vi tjejer plus annat härligt folk ska spendera hela kvällen hemma hos Linn. Inget springa omkring i stan bland alla oförsiktiga raketsmällande människor och oroa sig för att nästa raket som smäller kanske leder till ens död. Det är känslan som brukar framstå och inte känslan av att det är kul att fira in det nya året. Men i år ska det bli ändring på det!

california here we come


                                                                                                                                  -weheartit
Jag älskar OC. Jag bara gör det. När jag första gången såg det fastnade jag direkt och när tredje säsongen var slut och Marissa död kändes det som att mitt liv också var slut. Okej det där lät bara löjligt men lite sant. Jag blir ofta så uppslukad i serier så att det nästan börjar kännas som mitt eget liv. (Där kom det igen, töntvarning, eller kanske till och med galenskap?) Sedan kom fjärde säsongen och jag avskydde den för att Marissa inte var med. Men nu tycker jag nästan att fjärde säsongen är den bästa. För jag har insett vilken fruktansvärt dålig skådis Micha Barton är, tyvärr. Men hela serien är fortfarande underbar och jag älskar Seth. Jag hoppas min framtida man är som honom. Och om han nu inte är det så ber jag om ursäkt till min framtida man nu i förväg för att jag önskade att han var roligare och charmigare.


känna luften i mina lungor

Idag tog jag mig an mellandagsrean. Men oj vad besviken jag är. Den var inte alls så bra som jag väntat mig. Jag köpte ett par nya svarta jeans som inte ens var på rea och två par linnen, som däremot var på rea. Men mer trodde jag mig kunna fynda. Efter allt letande gav jag och Elin upp. Vi satte oss i en biosalong istället och såg New Years Eve. Oj det var längesen jag hade ett sådant gott skratt. Nu ser jag fram emot nyår väldigt mycket!
nyår för två år sedan. då var det paljetter som gällde. och ganska mycket sådant

det var bilden av mig som jag sett

Jag skulle vilja ha sommar. Fast vintern är ju faktiskt rätt trevlig. Iallafall under julen och om det finns snö några dagar. Men snön har inte fallit och julen är över. Bara nyår som finns att se fram emot nu och sedan kan sommaren gärna komma snabbt. De tre månaderna fram tills det börjar bli grönt igen är ganska långtråkiga och onödiga om ni frågar mig. Jag spolar gärna förbi dom och går direkt på April månad. Ja jag vet att den månaden är den som gör en mest irriterad för att det antingen fortfarande är snö och kallt då fast det borde bli varmt eller så regnar det i princip varje dag. Men eftersom jag fyller år den månaden så måste den finnas med på min topp 5 av månader.
Topp 5 av månader:
1. Juli - för att det är då sommaren är som skönast.
2. Augusti - för att det är då nästan alla är tillbaka i Stockholm och man har kvällspicknickar i parkerna och har enbart på sig shorts och en mysig kofta.
3. April - för att det är då jag fyller år.
4. Maj - för att det är då man kan byta till vårjackan.
5. December - för att det är då man tänder ljus och dricker te och är med familjen mer än vanligt.

I want it all and I want it now

När man ligger hemma och är sjuk så försöker man göra allt för att få tiden att gå. Och jag kände för att slänga upp ett inlägg. Har legat och vibrerat hela natten, usch för influensa. Men nu efter några timmars sömn känner jag mig som en ny människa. Töntig som jag är så blev jag rätt ledsen när jag insåg att sjukdomen kanske skulle stå ivägen för shopping på mellandagsrean. Det är ju faktiskt ändå den bästa shoppingen på året eftersom det finns så mycket att fynda. Men nu verkar det som att jag kan ta mig ut imorgon iallafall och samla på mig lite nya kläder. I'm back on track!

RSS 2.0