Don't make me bring you back were the start. You can run but you won't come far

Valborg är fett överskattat. Men man ska väl ta sig ut iallafall.

Äntligen på väg. Längtan bor i mina steg. Jag har lämnat allt som tynger mig, på vägen hem till dig

Jag har precis skrivit klart en av mina psykoligiuppgifter och nu ska jag plugga till provet. Life is soooo fun!
glad chey.

Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen

Nyss hemkommen från jobbet och är jätte trött. Det var den jäkla fredagsfinalen så det var hur mycket folk som helst. Snacka om att det var stressigt. Nu äter jag chips och dip för att det var så längesen och ska snart sova.
fräsch b-rud

Sing it for the boys, sing it for the girls. Every time that you lose it sing it for the world.

Hade en lektion idag, sen blev det lunch i trekantsparken. Nu sitter jag ute på balkongen. Fysatan vad varmt det är. Snart ska jag åka till jobbet, slutar 22.15. Nice.

satan i gatan

Jag är riktigt irriterad. Det är bara för att det är så mycket plugg just nu. Kusinerna är här också och Delino springer runt och skriker och bråkar så jag kan inte koncentrera mig heller. Helvete. Plugg suger.

Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

♥ ♥ ♥

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Så har skolan börjat igen då och det är allt annat än kul. Det är ju ifs inte så långt kvar nu men med så mycket saker vi har kvar att göra så kommer det kännas länge. Jag vill bara ha lov NU! Eftersom lovet kändes som början på sommarlovet så är det jobbigt att gå tillbaka till vardagen. Ja och med det så säger jag väl att jag ska sätta mig och plugga nu. Kul liv.

Känns som om alla är äldre nu och ser efter varann. Dom har gått för att leva sina liv.

Idag säger vi grattis till mamma och Felicia som fyller år! GRATTIIISSSS

Stället är packat och kvällen är ung. För min drink tar slut i samma stund som någon häller upp den

Alltså herregud vilken natt! Den startade på Southside Pub där vi kollade in min gamla mentor Linus band och det var fett bra! Efter det rullade jag, Axel och Elin vidare genom söders nattliv och hamnade på PetSounds där vi tog varsin öl. Därefter mötte vi upp Hector och hans polare och drog till Rocks där vi hängde till stängning. Därefter var ingen speciellt taggad på att åka hem till sängen så vi drog hem till en av Hectors polare i Tallkrogen och körde efterfest där. Men om det blev mycket till efterfest vet jag inte riktigt. Alla tog varsin shot och sen var det antingen toppen eller botten. För Lucas blev det botten då han någon timme senare ligger på hallgolvet med uppköttat huvud, efter att grabbarna skulle bära runt på varandra när det var rejält packade och de ramlar och han slår i huvudet i något. Ambulansen kom och hämtade honom och han fick tillbringa natten på sjukhuset. Jag hoppas killen mår bra nu! Timmarna rullade på och elva imorse gick jag och Elin hem. Så halv tolv imorse var jag hemma och somnade som en stock. Den här natten var hur värd som helst. Man fyller bara arton en gång och det ska man fan dra fördel av!

Party rock is in the house tonight. Everybody just have a good time

18 BARRE!!!!!!!

Throw away all your problems 'cause right now it's party time

Imorgon fyller jag arton år och jag är läskigt TAGGADDDD.
Jag taggar till med några egopic på mig själv. Enjoy!








But I'm dancing in the moonlight. It's caught me in it's spotlight

Gårkvällen var soft med lite ölspel och gammal musik på cdskivor. Jag har precis kollat på glee tillsammans med min syster och nu ska vi göra oss iordning och snart åka iväg till farmor på påskmiddag.
jag och systeryster

I got good times, man. And bad times too, Like you

Jag har precis invigt vår nya dusch. Fett! Snart ska jag iväg med la familia och äta god mat och sedan blir det Hair på stadsteatern. Efter det drar jag vidare till söder och träffar Elin och Axel och några grabbar. Det ska bli trevligt det!
syster när vi var ute idag

och vi kanske ses det finns en chans, på en spårvagn någonstans

Ligger här hemma i min säng och har tagit igen tre BB avsnitt. Jag väntar på att syrran ska komma hem så vi kan springa ut på stan och köpa present till mamma. Jag är fett irriterad på hantverkarna, nu har dom varit här i typ tre veckor, kan dom gå. Jag saknar mitt hem och min soffa. Men jag tror iallafall de ska ta ner plasten idag så jag kan börja leva hyfsat normalt igen.

när du höll på att drunkna, tänkte jag på dig. du sa att du ville dö, du grät bakom dörren.

Jag och Axel har en grym kväll. Vi har ätit jättegod mat och dricker cola.

vi sjunger till dessa låtar

Things have gotten closer to the sun

Mysig dag i Södertälje. 8.30 ringde klockan imorse och jag vi var tvungna att stiga ur Saras underbart sköna säng. Men väl på sydpoolen var det fett. Även fast det inte var lika spännande som vi tänkt oss så lekte vi runt i poolen och åkte omkring bland fakevågorna. Bubbelpoolen var också väldigt värd. Påväg till tåget stannade vi och tog en fika på ett mysigt fik precis vid vattnet. Härlig dag måste jag säga, med fina tjejer!

Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans

Idag blir det jobb från 14-20. Sedan blir det röjj och sleepover hos Sara med brudarna för imorgon ska vi ta en tripp till Södertälje och bada på sydpoolen.
Nu måste jag åka iväg till mormor för att det inte finns något vatten här hemma. Plus att jag inte har lust att tillbringa timmarna tills jag ska dra med rörmokarna.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Håkan är så fin ♥

På radion sjunger nån nu, Om hur mycket hon vill ha din kärlek

Jag hittade väääärldens finaste sneakers. Jag är kär.
Snart ska jag och Sanna rulla iväg för ikväll blir det HÅKAN PÅ CIRKUS. Fett med peppade b-rudar.

But c'mon girl, let's laugh about it

Löjlar mig framför Elins webcam medans hon håller på att fixa något viktigt. Snart blir det utgång i det fina vädret. Vårat måste för dagen är att hitta snygga sneakers.









känner ni ruset? det är fest i hela huset

Tjatja bloggen!!



de tre vännerna
vart är Jerry?

Whenever you knock me down, I will not stay on the ground

Idag har det ju varit helt underbart väder. Som ni kanske läst på Sannas blogg så börjde vi skriva på DaHi imorse, men när vi gick ut på altanen och kände värmen av 22 grader blev det sola på en gång. Senare blev det en sväng på moppen innan middagen som blev årets första grillmiddag. Efter middagen kollade vi på Karate Kid och gud vilken bra film! Världens sötaste Jaden Smith!


Snacka om en riktig början-på-sommar-helg.

Hello Sidney, remember me?

Hej bloggis. Dålig uppdatering (som om jag har några läsare ändå.....) haha. Men det har ju varit "fullt upp" med terminsredovisningar och sedan sova. Men nu är det ju äntligen påsklov och jag och Sanna har precis åkt första åket med moppen!!! Så jäkla taggad på sommar nu alltså. Vi hyrde Scream 2 när vi var ute på mopedturen så nu blir det skräckkväll med varsin kudde i famnen.


hänger i orten


can't sleep when the sun goes down

JAG ÖVERLEVDE. Haha, det kanske inte ska vara så överdrivet. Men hur som helst så klarade jag av dagen och det känns bra! Hur mycket som helst att tänka på och komma ihåg, men det sätter sig snart. Efter sex timmars arbete har jag rätt ont i fötterna och jag visste redan när jag knöt på mig dom imorse att converse inte skulle vara det bästa. Men jag orkade inte leta fram några andra, så nästa gång blir det bra skor på! Inatt kommer jag garanterat drömma om spelbrickor.
slänger upp en bild som Maja gillar. hahaha. jag tycker mest jag ser ut som tre år.

that should be me

Jag är jätte nervös! Klockan två ska jag befinna mig på jobbet.
Grattis till min älskade morfar som fyller år idag!
Tillägnar det med en gammal bild på honom och Felicia

and i was like baby!

Never say never. Det som jag aldrig trodde skulle hända har hänt: Jag har blivit kär i Justin Bieber. IGEN. Jag var så där otroligt besatt när han började lägga ut klipp på youtube för några år sedan, innan han blivit så där mega känd. Sen när han började släppa singlar tappade jag intresset för att jag tyckte det blev överdrivet och töntigt. Han skulle ju bara vara den där söta lilla pojken som la upp klipp på youtube och som man hade en liten småförälskelse i. Sen kom filmen. Jag var ointresserad från början och suckade mest när jag läste något eller hörde folk prata om den. Sedan hade jag helt plötsligt beställt en biljett och satt där i biosalongen, första scenen och jag var kär på nytt. Under hela filmen satt jag och rös och visste inte vart jag skulle ta vägen. Tyvärr mina vänner, jag har drabbats av Bieber fever.
Jag är så otroligt imponerad. Han har följt sin dröm och lyckats. Hela världen vet vem han är och hans konserter slutsäljs på bara några timmar. Jag tycker det är så sjukt. För några år sedan var han bara en vanlig kille. Ingen visste vem han var och nu vet ALLA vem han är. Imponerande.

Must you make me laugh so much? It's bad enough we get along so well

Jag har pluggat KuHi i seriöst tre timmar. Har så jäkla ont i ryggen efter att ha suttit böjd över pappret och stryckit under och skrivit anteckningar. Även fast jag kände mig riktigt duktig har jag bara kommit till lite mer än hälften.. Synd bara att jag typ inte kommer ha tid att plugga i helgen. Så lycka till säger jag till mig själv med att hinna läsa klart allt!
Så himla söta. Carlings på drottninggatan har en tvskärm i skyltfönstret som visar bilden från en av övervakningskamerorna i butiken. Sara får snilleblixten att springa ner och vinka till oss i kameran. Skönare brud får man ju leta efter. Sagt och gjort. Bara det att hon inte lyckas hitta kameran utan springer runt och letar, och där står jag, Sanna och Blanka i folkvimmlet och viker oss av garv. Linn som varit iväg i någon affär kommer tillbaka och vi skickar ner henne för att hjälpa Sara hitta kameran. Jag skrattade så att jag nästan grät när jag ser Linn ta Sara under armen och leda henne till kameran. Och där stod de två och vinkade. Guuulligga tjejer!

corner of the sky

Kom nyss hem efter att ha varit med klassen på en föreställning på Dansens Hus. Vi såg en uppsättning med Klungan och herregud vad bra det var! Jag skrattade mig igenom två timmar av mitt liv. Det var verkligen hur kul som helst! Jag kan verkligen rekomendera den för er som vill skratta halsen av er.
vi åt första glassen för i år. VÅR

she needs some new outfits

Såklart så somnade jag när jag hade kollat Glee. Den sista halvtimmen åkte ögonlocken ner ungefär varannan minut och så fort eftertexten visades på skärmen slocknade jag på en sekund. Det var fruktansvärt skönt att sova och när jag vaknade en timme senare hade mamma kommit hem och lagat mat och inte nog med det så kom min syster precis hem med naturgodis till mig. Kan det bli bättre?
jag gillar färgskalorna!

There's a big black sky over my town

Så håller man på att drabbas av den där jäkla förkylningen då. Inte läge! Nu ska jag kolla på Glee och krya på mig.

friday, we are so excited

Jag vill ha fredag och helg. Men ännu mer vill jag ha lov.
jag saknar mina snuttisar ♥

your arms around me

Hej finizar. Bloggen får inte så mycket uppmärksamhet just nu eftersom jag flyttar runt en del pga renoveringen. De senaste två nätterna har jag och min syster bott hos mormor. Även fast det är mysigt så längtar jag hem. Jag vill sova i min egen säng och vara med mina föräldrar. Jag saknar dom..
Kom nyss hem till Maja efter att ha träffat Niklas och Fredrik. Nu ska vi göra oss iordning och feezztaa. Partymode på!

RSS 2.0