So no one told you life was gonna be this way.

Nu har jag precis beställt hem Vänner säsong 8! Gud vad jag spenderar pengar! Men vad ska man annars göra med dom?
pose med säsong 7 som snart ska få en ny vän

See the sunlight, we ain't stopping. Keep on dancing till the world ends.

Skön dag! Drog iväg till skolan, städade ur skåpet som tog ungefär en kvart och sedan åkte jag, Sanna, Blanka och Linn in till stan och åt mat på café 60. Sedan drog vi vidare och shoppade kläder. För min del blev det ett blått linne, en svart skön långärmad tröja, ett par svarta jeans, en bikiniöverdel och lite hudvårdsprodukter. Underbart skönt att kunna shoppa och veta att man gjort sig förtjänt av pengarna man spenderar.
posarna på café 60
jag och mitt blå linne

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Kryssningen var så otroligt nice! Vi festade två kvällar i rad och hade så jäkla roligt! Jag åkte ju dessutom med ett riktigt skönt gäng också! Vår fina partyhytt fick ofta skällning av vakterna då det bara fick vara de två personerna som bodde i hytten där inne, "can everybody please go to your cabin" var en mening som vi fick höra ett antal gånger. Vi stötte på väldigt mycket roligt folk också, tex några killar som hela resan var utklädda till kossor, en man vid namn Frasse som bodde i vår korridor och kom förbi hytten ganska ofta och så gärna ville dansa bugg. (när jag sprang förbi honom i korridoren en gång och ropade "frasse frasse, har du fått dansa nå bugg än eller?" gick han senare fram till min fader och sa att han hade blivit tårögd för att jag frågat), sööt. Inte nog med det så såg vi hur många deckade personer vi kunde hitta. Den första hittades redan första kvällen vid tio. Dansgolvet utnyttjade vi bäst och när DJn aldrig spelade vår önskade låt skrev Sebbe en lapp och frågade om han var keff. (hahahahaah!!) jag dog av skratt och självklart var nästa låt som spelades våran önskade. Ja jag skulle kunna hålla på hela natten. Det har varit en så sjukt rolig och spårad resa. Jag tackar alla som var med och gjorde helgen grym!
vår älskade partyhytt
partykossorna
taggat partyfolk
igår när jag kommit hem åkte jag till Linn på mysigt släktkalas eftersom hon blivit stor och fyllt 18 hela år!

Gotta get down on Friday

Oj bad update! Jobbade i tisdags, igår var jag på stan med Sanna och Blanket och spräckte några hundralappar från min första lööön(!!!), och på kvällen var jag med Elin och Axel och myste, och idag har jag jobbat igen. Har inte haft en lugn stund. Men nu har jag äntligen tid att vila och jag taggar inför imorgon för då blir det Tallinnkryssning!!! Ska bli sjukt kul! Lookin' forward to the weekend!

”tyck synd om mig nu”, det var det sista du sa.

Jag är ganska irriterad just nu. Jävla helvetes mens som gör att humöret lever sitt eget liv. Det som iallafall hjälpt till att få mig att bli arg är att jag hade mailat min chef om några dagar jag kan jobba men att de dagarna inte alls visar sig passa speciellt bra. Vad kul att jag är bra på att strukturera mig. Det som är mest jobbigt är ju att jag måste jobba på den hallen som jag trivs minst bra på. Kulkulkul. Roligt att man ser fram emot jobbet...

Det positiva i livet just nu är att jag nästan är klar med allt plugg. Bara en liten sketen uppgift kvar som kommer gå på ett kick. Heja heja!

Människor ramlar runt på stan

Idag har jag varit ute på vår kolonilott med mamma och pappa. Medans de rensade ogräs låg jag i solen och myste. Det har varit en sådan där seg dag då jag knappt orkat prata med människor så då var det skönt att ligga och gotta sig i solen. Jag är väldigt trött. Sätter nog på en film nu och somnar till den.

I'm here darling to enjoy the party

Och självklart säger vi ett STORT GRATTIS till vår käre Linn som blir vuxen idag! Grattisgrattisgrattis!

I'm like outta control. Can't stop now more shots lets go

Igår var en sjukt nice kväll! Jag, Elin, Bea och Linnea firade in Linns födelsedag vid tolvslaget med sjukt goda piggelinshots och några öl. Senare drog jag och Elin vidare och kom hem klockan sju imorse. Soft kväll/natt!
Ikväll bli det ännu mer röj. Först mysig middag hos Axel med lite vänner för att fira hans födelsedag och sen blir det utgång igen med Linn, Bea och säkert några fler. Taggad b-rud.
finaste flickan i världen som inte orkade stå upp på perrongen klockan halv sju imorse

Så säg det och få det gjort. Det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Vilken skön dag jag har haft hittills. En dag som bara tillbringats med mig själv vilket är väldigt skönt ibland. Utan att jag tyckt att något varit tråkigt eller jobbigt så har jag idag samlat massor av vuxenpoäng genom att jag har skrivit klart min gympauppgift, städat mitt rum, lagade en otroligt god lunch till mig själv, och hör och häpna; jag gick självmant ner i tvättstugan och tvättade mina lakan, det var första gången i mitt 18åriga liv som jag med egen vilja har tvättat. Och något som också överraskar mig själv är att jag nyss kom hem efter att ha varit ute och gått ca 4 km. Herregud, jag känner mig jätte duktig.

I don’t wanna miss a single thing you do

Igår fyllde min älskade Axel 18 år! Vi hade en bra kväll med otroligt god mat och tårta hemma hos Axel med hans familj och släktingar. Senare blev det även utgång såklart. Fin kväll men mina fina.
Idag är jag hemma för att plugga. Med min frukost i högsta hugg som består av min senaste drog, mackor och oboy, känner jag mig redo för att börja skriva på gympa uppgiften.

Let's go all the way tonight

Jag har en rolig kväll
'

You were only waiting for this moment to arise

Och så gick nationella åt helvete då. Vilket äckligt prov. Fattade typ inte hälften av allt. Förhoppningsvis blir jag iallafall godkänd. Jag får väl nöja mig med det.
Sanna och jag har jobbat med historian men hon åkte precis iväg till Doch och repade men kommer tillbaka senare för mer plugg. Nu lyssnar jag på spotifys senast bästa upplagda låtar, såklart från mitt favoritprogram Glee med dom bästa Warblers. Jag drogar dessa underbara covers.
Sanna och hennes moussigggg-ryck
vackra
Här har ni några smakprov:
Warblers - Teenage Dream
Warblers - Raise your glass
Warblers - Blackbird

When you're down and troubled. And you need some loving care

Dagens otroligt glada humör har nu övergått till deppmode. Mattenationella imorgon oroar mig för när jag sitter här och repeterar så går det så otroligt dåligt. Jag kan typ inte ens hälften av allt man ska och jag är trött. Jäkla helvete.

The way you move ain't fair, you know

Sitter i skolan och har Kuhi-lektion. Jag ska göra en tråkig uppgift men har ingen lust. Är väldigt trött också. Så jag tar några bilder på mig själv istället för att göra vad man ska.
kolla vem som är tillbaka. den bästa populära killen.

And what's wrong with that? I'd like to know, 'cause here I go again

Herregud vad jag och Sanna är trötta efter att ha tagit hand om alla barnen. Typ trettio barn att hålla reda på och jag har inte ens sett ungarna innan så det blev en del jobb att veta vem som skulle in när och var. Och att barn har egen vilja är ofta något man förtränger. Såklart att dom inte stog kvar fint och tyst som man sa åt dom. Herregud vad jag har fått agera surkärring idag. Stackars ungar. Nu har jag och Sanna gjort typ tre mattetal och känner oss värda en glass. Hockey och BB känns också ganska så mycket viktigare.

Let's runaway, And don't ever look back.

Jag, Sanna och Linn kunde inte sitta stilla i soffan igår kväll. Det var så läskigt spännande när Sverige hoppade upp och ner mellan topp-fem nummrena. Men till sist hamnade vi på tredje plats och trots den lilla besvikelsen när Italien lyckades norpa åt sig andraplatsen på sista poängen så blev vi sjukt glada. TREDJE PLATS VAFAN! Grymt bra och vi är sjukt glada för Robins skull. Kul att det gick så bra!
Idag har jag och Sanna en spännande dag framför oss. Nu ska vi först sätta oss med vår historia och senare blir det att ta hand om alla barn när Sannas elever ska ha dansuppvisning. Ska bli intressant.
min fina och jag igår

He's the rebel, I'm the daughter waiting for you

Jag och Sanna är jättejätte trötta. Vi sprang fem km idag på gympan och kände oss hur bra som helst. Vi är så jäkla bra! Nu sitter vi med vår historia men vi kommer säkert somna..

Stop, don't say that it's impossible. 'Cause I know, it's possible!

Jag har precis sagt farväl till min underbara vän matteboken. Vi drog på en snabb dejt trots allt. Nu taggar jag inför Eurovision och jag önskar min kära vän Robin lycka till! Jag håller tummarna för dig ikväll!
en fin bild från förra sommaren

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Hej bloggis! Vi har precis haft Kuhiprov. Det gick ganska bra för oss alla förutom Julia som påstår att hon kommer få ig.. Nu ska vi ha kul med lite historia. Hejsvejs.

Jag skriver om dig, alla mina låtar handlar om dig.

Är hemma hos min kära Axel. Vi har pluggat lite men har nu gett upp. Snart ska vi ut och köpa glass och förhoppnigsvis ta en promenad med våran fina Elin. Puss på livet!

You’re my river running high, run deep run wild

Äntligen fungerar min älskade blogg igen! Blev lite rädd när den var helt vit igår..
Just nu sitter jag och Bea på café 60 med våra datorer och skriver på våran psykologiuppsats. Vilka satsiga brudar. Men man måste ju påstå att vi är rätt duktiga också.
idag hade vi lektioner ute i det fina vädret

Smile if there's anything you want

Jag och Sanna köpte lite kläder när vi var på stan och det blir man alltid på toppenhumör av!
myste runt på söder också med min fina

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night

Igår jobbade jag HELA dagen. Det var inte så mycket kunder och blev därför sjukt segt. De nio timmarna smög fram men det var underbart när jag äntligen fick gå hem. Nu sitter jag här och kämpar med svenskatalet som jag ska hålla imorgon. Men har fastnat och ska därför dra in till stan med Sanna en stund istället!


We sat around laughing and watched the last one die

Igår dansade jag och svettades i takt med massa festglada människor. Fredrik har nog aldrig varit mer taggad på någonting och han blev tillsagd av vakterna att "ta det lite lugnt" minst två gånger. Stackarn, på hans egen skiva. Klart som fan att han var spidad.
Idag hade vi idrottsprov och jag kan ju säga att jag åt varenda fråga kollade lite snett på Sanna, såg hennes lika frågande ansikte som mitt och skrattade. Provet var ju bara skrattretande. Det var ju också ganska underhållande att klassen sprang runt för att känna vilken muskel som arbetade när. Jag gillar min spårade klass.

Up in the air, just above the clouds. Oh what a beautiful sight.

jag saknar den här killen muchomuchogrande. KOM HEM ♥

Grow up, and when you do it´s like a boring day at school.

Det är sjukt vad trött jag är. Jag och Sanna tog en powernap på eftermiddagen vilket var underbart men nu är jag trött igen. Och ikväll ska jag på Fredriks skiva. Kul men jag kommer vara död imorgon.
Vi hade kul på historialektionen. Riktigt lärorikt.

we'd be so free. Happy alone. Sharing a smile. So far from home. And we would laugh, Laugh till we cried.

Det är så mycket att göra och jag är så stressad så att jag inte är stressad (?). Vet fasiken inte hur det går ihop men så är det iallafall. Det är så mycket som jag skulle behöva göra att jag nästan inte orkar. Men det måste göras. Jag kämpar på som en galning men känns inte som att det blir något vidare resultat. Helgen som jag annars brukar kunna se fram emot som ett avbrott från allt kommer bli en helveteshelg. Jag måste plugga alla de timmar som finns. Lördagen blir det ju jobb från 13-22 så där försvann ju en hel dags pluggande. Vilket betyder råplugg fredag och söndag. Som jag nämnt i de flesta inlägg den senaste tiden måste jag bara ännu en gång erkänna hur mycket jag älskar mitt liv just nu..

Jag är namnet som du har på armen. Det kommer alltid vara vi.

Kom nyss hem från att ha fikat med min bästa vän. Elin är så fin så fin så fin och hon gör mig väldigt glad.

Ser varje bild utan att jag vill. Och allt jag skriver blir samma skit.

Idag struntade jag i skolan. Att plugga kändes viktigare och jag har precis skrivit klart DaHi vilket känns toppen. Nu ska jag snart börja plugga på gympan och läsa lite i Fredrik Lindström-häftet.
jag saknar min mormis

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå. jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.

Okej hur mycket plugg har jag fått gjort dessa timmar. Typ INGET. Jag lyckades somna när jag skulle läsa psykologin och sedan var jag alldeles för borta i skallen så jag städade mitt rum istället. Snacka om en brud som kan prioritera...
så här pigg känner jag mig just nu

Jag vet nästan inget om dig. Du vet nästan inget om mig. Finns det en så finns det flera.

Jag hade rätt om att valborg är överskattat. Det blir aldrig som man tänkt sig. För mig och Elin blev det en keff jäkla hemmafest i Alvik med Hector och co. Mycket random människor och stämningen var bara allmänt läskig. Som tur var slutade iallafall kvällen bra för min del. Men nu är jag trött. Synd att man inte får sova bara för idag är det plugg som står på schemat. Taggad till tusen. Eller inte.

RSS 2.0