håller ihop oss

Tackar gudarna för Skype.

vackra minnen

Sitter och läser gamla blogginlägg. det är så sjukt hur mycket man har gjort och hur mycket som har förändrats. sommarinläggen lär ju vara de bästa och det får mig bara att längta så mycket. värme och sol nu tack! trött på detta blaskiga och kalla väder. vill ha på mig tisha och sneakers! ååååå ge mig sommar
 

glädjespridare

här sitter jag med oboy och mackor. kan ju vara något av det godaste någonsin. äter mariekex med smör också. nu sitter säkert många av er och grimaserar och tycker inte alls det låter gott. men jag råder er att testa, det är riktigt mumsigt!
imorse när klockan ringde 07.00 så ville jag bara krypa in under täcket och somna om. men väl på förskolan glömde jag bort hur trött jag var. det är så härligt att vara omkring barn eftersom de ger en så mycket energi. de små liven gör mig glad. nu ska jag gräva ner mig i min ofantligt roliga bok och ikväll blir det träning med glowan. heja oss!

världens bästa karlsson

 
min fina Kalle! 

en sådan där måndag

Hej bloggizor! något som slagit mig de senaste dagarna är hur mycket jag vill flytta hemifrån. missuppfatta mig rätt, jag älskar min familj, men jag är så otroligt taggad på att ha mitt eget krypin. jag och Simon har suttit och kollat lägenheter och om pengarna fanns skulle vi inte tveka en sekund på att flytta. synd bara att man inte är gjord av pengar. då skulle livet vara rätt fett. men nu är man ju student och har typ zero money så det är bara att glömma. jag får helt enkelt fortsätta drömma om framtiden. lol. nu ska jag läsa min fantastikt roliga bok som är 600 sidor och på engelska. weha, wish me luck. 
 

välkommen till mitt liv

Bitches, I'm back! nytt år, nya upplevelser, nya tankar! det finns säkert mycket intressant och en hel del ointressant jag kan skriva för er. läste Majas blogg och fick plötsligt suget att börja skriva jag med. men vi får väl se hur det kommer gå. säkert åt helvete. jag är hur som helst tillbaka. kanske för att stanna, kanske inte. 
 
jag hälsar er välkomna med denna bild 

RSS 2.0