don't stop me now

Chillar ute i Björknäs efter en lång dag. Sover hos Sanna inatt för att jag inte tål att vara hemma för tillfället. Och för att Sanna är så bra!


home, let me come home

CHOCK när jag klev innanför dörren för någon timme sedan. De började ju med renoveringen av badrummet i morse men att det skulle se ut så här hade jag inte räknat med. Jag lever i en plastpåse......

baby I'm the worrying kind

Igår var det en väldigt fin kväll. Jag, Sanna, Robin och Blanka åkte hem till Linn och myste med earth hour och hade det bara allmänt trevligt. Fina vänner man har säger jag bara.
Idag har jag finstädat mitt rum, men det är så där äckligt städat med inte en enda pryl framme. Eftersom de ska börja renovera badrummet imorgon och det kommer damma som bara den, så inget får ligga framme. Sedan har jag pluggat lite matte och försökt mig på psykologin som jag har prov på imorgon. Men jag är allt annat än förberedd..
Jag och mamma tog nyss en bilrunda och det börjar det bli riktigt roligt nu när jag börjat lära mig hur man ska göra. Jag och Sanna taggar för körkort. Men jag är lite rädd...

my lonely days are gone

Jag pallar inte plugga. Vad är det för ett jäkla påhitt egentligen. Det tråkigaste jag vet iallafall. Jag struntar i det och åker hem till Axel istället. Skjuter upp det till imorgon då jag vet att jag kommer ångra mig själv för att jag gjorde det. Men jag skiter faktiskt i det.

I'm not afraid of changing

Jag är så himla glad just nu! Jobbintervjun gick hur bra som helst och jag ska förhoppningsvis börja jobba redan nästa vecka. Jag är så taggad att det är galet. Ska äntligen få tjäna mina egna pengar. Sitter hemma hos Maja för tillfället och lyssnar på glee musik medans hon springer runt och fixar sig. Vi ska snart iväg och träffa Stinken.

vi sitter i samma bil

Livräddningen som skulle inträffa idag blev inställd så vi har alltså helg och är varför jag nyss vaknade. Igår var en soft dag då vi vandrade runt på historiska och nationalmuseumet med skolan. Sånt där som tråkar ut mig väldigt fort så vi gick ut lika fort som vi gick in. Vi drog iväg och tog en fika istället och sedan pluggade jag och Bea psykologi i två timmar tills våra magar kurrade ikapp. Vi drog snabbt in till stan och käkade pizza, muuumsss! Och senare drog vi iväg med Niklas och dansade. Eller okej jag tittade och de koreograferade en dans. Så jävla bra dom är de där ungarna! Snygga är dom också!
Nu är jag taggad på helg och ska snart iväg på en arbetsintervju. Lite nervös men jag tror det kommer gå prima. Ikväll blir det spelkväll hemma hos Stina med Majsen också. Pöss och hej alla fina.

let me hear you say..

Vi har sådant jäkla fett schema nu när det är intagningar på skolan. Idag har vi haft drogtema så vi har suttit och lyssnat på en snubbe som föreläste om droger och liknande. Och helvete vad intressant det var. Han körde inte snacket testa-aldrig-droger-punkt-slut, utan han snackade på som satan och berättade fördelar/nackdelar med både droger, alkohol, huvudvärkstabletter, kaffe, teknikprylar. Sådant som får samhället "fucket up" som han uttryckte de. Helt sjukt bra var det hur som helst och nu har man fått en del att tänka på. Önskar ju att alla kunde få lyssna på snubben för han vet verkligen vad han pratar om!
Nu ska jag vara en duktig flicka och städa mitt rum som ser ut som ett riktigt jäkla tonårsrum för tillfället. Det ligger grejer ÖVERALLT. Och då menar jag verkligen överallt. Så nu ska jag clean up lite och sedan plugga. Kul liv jag har. Gud vad jag låter mer deppig än vad jag är. Jag diggar livet stenhårt just nu med våren och allt. But a man's gotta do what a man's gotta do. Och just nu är det att plugga och städa. Ikväll blir det street iallafall! Bye bitches.

himlen som vi kommer nå

Jag är en trött flicka som egentligen måste plugga men som inte orkar. Har mer att göra än jag tänker mig och jag är så jäkla skoltrött även fast jag inte haft något plugg på typ en månad. Nu när solen börjar titta fram vill man ju hellre vara ute och umgås med vännerna.
Idag säger vi ett stort grattis till Bea som blir 18 hela år!!
en liten festis bild på Bea och Sanna

dom där jag kommer ifrån

Fredagen blev väldigt hip hop hemma hos Linn. Vi lekte och hade skojigt. Kolla vår video vi spelade in HÄÄR


jag vet vilken dy hon varit i

Usch vad det är jobbigt att vara förkyld. Hej snoret rinner. Myz.. Pallrar mig iallafall iväg till skolan och det är roligare att vara bland alla vänner än ligga hemma. Idag stannade vi kvar i skolan och lyssnade på våran kära Sanna som sjöng så fint! Love to you my dear!
sötiz Sanniz

take me out tonight

Hemma och såsar. Tråkigt att ligga hemma i sängen och inte göra någonting. Det är skönt det första timmarna men nu börjar jag tröttna. Att jag också försökt göra något vettigt misslyckas jag med. När man är sjuk känns det inte värt att plugga, även fast jag borde. Ska väl kolla lite vänner nu. Det gör mig glad iallafall. Matthew Perry in my ♥
Den här flickan är också något som gör mig väldigt glad. Bara tanken på henne gör mig lite friskare.

I feel it all

Gick hem från skolan idag för att jag hade sådan mensvärk så att jag inte kunde stå upp. Hemskt jobbigt och onice. Lyckades iallafall somna när jag kom hem och sov i fyra timmar. Galet skönt. Nu har jag precis ätit lite tacos med la familia men fick inte i mig så mycket. Tror jag håller på att bli sjuk... Har inte tid för det!
Det är inte okej att surfa in på hm:s hemsida, jag vill ju ha ALLT. Kläder kan man aldrig få för mycket av. Synd att man inte var gjord av pengar bara. En resa skulle heller inte sitta fel..
Jag langar en bild på Robin och Ivar och tillägger att jag är glad för Robins skull som gick vidare med Eric Saades nummer och nu ska dansa iväg till Tyskland. Jag är en väldigt stolt vän!

I wanna celebrate and live my life

VÅR VÅR VÅR! Solen skiner och det är inte så kallt.
Igår var en myzig kväll med Maja. Vi grät framför Dear John och somnade framåt elva. Så sjukt skönt. Vaknade upp vid nio imorse och satte på en till rulle. Nu är jag hemma med mensvärk (varsågod för informationen alla). Men det suger verkligen. Ska vila lite nu och sedan fixa mig inför kvällen. Ikväll är en sån kväll då mycket händer på en gång. Det ska vara släktmiddag hemma hos mormor, Elin har födelsedagsmiddag och min klass ska jobba i garderoben på melodifestivalfinalen i globen. Jag ska svänga förbi hemma hos mormor en stund innan jag drar till Elin men något globen blir det inte för mig. Men kvällen ska bli hur bra som helst. Peppmode.
jag och systrami

sunglasses at night

ÄR DET SNÖ JAG SER?? usch vad onice.. när det äntligen började lukta lite vår ute och jag dessutom dragit på mig skinnjackan idag. Men what to do..? Får bara sörja lite och sen vänta mer på våren. Idag har jag varit hos tandläkaren och det gick lika bra som vanligt, inga hål. Sedan gick jag hem till mina älskade morföräldrar och åt god mat och myste. M&M i mitt hjärta.
morfar ♥

spela mig på radion

Dagarna rullar på. Men jag är trött mest hela tiden. Känner inte att jag hinner med allt jag borde och vill. Önskar att dygnet bestod av några extra timmar. Då kanske man hade hunnit med lite mer och fått fler sovtimmar. Mums.
Jag är väldigt taggad på att våren är på väg och snart blir det fan vårjackan. Orkar inte vänta mer. Och efter vår kommer sommar. Taggad till tusen. Dans Dakar-biljett är beställd! Att se fram emot saker som gör livet så där extra bra får mig på topp!

jag är nästan där

Internationella kvinnodagen och semmeldagen på samma dag. Har faktiskt inte känt av något av det, ingen skillnad än vanligt. Inte mycket som blir speciellt för oss kvinnor. Bara lite extra tankar, och gratis inträde på eriksdalsbadet. Men inte mycket att hurra för. Jag är väldigt trött efter en lång dag. Jazzen på danscenter tog slut på mig så nu ska jag snart somna gott. Men mamma tjatar om att jag ska läsa körkortsteori men jag tycker faktiskt att det är riktigt tråkigt. Har glömt hur man pluggar och ska få saker att fastna. Hinner knappt öppna boken innan jag lagt ifrån mig den igen. Men samtidigt får jag dåligt samvete för att jag inte gör det.. Helvete, jag har ju ingen lust.

Hope that this will last a while

Jag har köpt lite nya kläder och det gör mig glad. Trött på min garderob kan jag säga.. men med några nya plagg kanske den kan matchas ihop på annat sätt. Jag tittade precis på The Last Song, tredje gången gillt, och jag grinar lika mycket varje gång. Nog en av de sorgligaste filmerna jag någonsin sätt. Jag rekomenderar den för den som vill gråta floder.
Så var lovet över då. Nu blir det en sån där söndagkväll när man aldrig kan somna och vet att man måste upp tidigt.

that's what friends are for

Igår var en sån där dag som bara känns så jäkla bra. Jag och Axel firade våran älskade Elin som fyllde 18 ÅR i tisdags och hon fick fina och otroligt personliga presenter som ingen annan kan förstå sig på, hehe. Och på kvällen "firade" vi lite extra hemma hos mig men några till små fina personer. Hej jag hade en bra kväll och jag gillar mina vänner.

en gammal Elin men ack så snygg

home sweet home

Hemma från fjällis. Det har varit skönt att komma bort lite, men lika skönt att vara hemma igen. Jag är peppad på ett lov med mina vänner nu och det ska bli fett! Jag börjar det med att fira Elin imorgon som fyllde 18 igår. Min stora tjej, nu ska det köras!
chillar lite i sittliften
far och syster

RSS 2.0