I was a player when I was little

Oj vad jag är trött. Mina ögon är typ hälften så stora som vanligt för att de är så svullna. Och nu ska man iväg till jobbet idag igen. Igår hade jag världens sämsta dag, usch vad jag inte tycker om vissa av mina gäster. De kan verkligen knäcka en, och de lyckades på mig igår. Blä. Men efter jobbet kommer Sanna och hennes familj och hämtar mig och så åker vi ut till hennes land. Gud vad skönt. Jag längtar jätte mycket. Fina familjen Karlsson. Off to work.
söta Sannis var väldigt trött på tåget hem från Bålsta i lördags

Just give me a chance, I'm gonna stay there

Just nu sitter jag och fixar inför Paris-resan. Bokar flygbussar och grejer. Herregud, första gången jag åker utomlands utan mina föräldrar och det är mer än vad man tror som måste göras. Har ju annars alltid bara farit omkring och pappa fixat allt men nu är det andra bullar. Men jag är så galet taggad. Det kommer bli en fin resa.
bild från i onsdags när jag var ute med cheyerna

I'm stuck in the moment with you

7.30 ringde väckarklockan imorse. Jag gick upp och pallrade mig iväg till vårdcentralen. På nummerlappen stog nummer 7. Två timmar senare får jag träffa doktorn men nej inget fel fanns på mig så besöket tog cirka två minuter. Mitt halsont ska tydligen försvinna av sig självt snart. Även fast jag är glad att slippa penicillinen så är jag lite irriterad för att jag kunde sovit tre timmar extra. Väl hemma har mamma gått ut och jag kommer inte in i lägenheten. Utelåst och ännu mera väntan. Och inte hinner jag sova lite extra för nu ska jag dra mig iväg till jobbet. Life is fun. Men ikväll kommer livet vara bra igen för då blir det utgång med Sanna och Linn.

We're big enough, Stand in the picture

Jag och Sanna har spenderat några dagar på mitt land. Vi har inte gjort någonting alls i princip, fast ändå en del saker. Gått långpromenad, tittat på film, bakat muffins, ätit god mat, spelat spel, plockat bär, åkt moppe, badat, solat, tagit tusen foton på oss själva, åkt båt, kastat pil. Ja vi har bara tagit det lugnt och myst.

merci for being you

NU ÄR DET BOKAT OCH KLART. DEN 4 AUGUSTI ÅKER VI TILL PARIS!

Och än strålar solen på brunbrända ben

Haft en otroligt mysig vecka på landet. Jag önskar att jag kunnde stannat över helgen men så måste man ju jobba.. Hur som helst så har allting verkligen varit super hela veckan. Jag beskriver den med några bilder.

titta på mig när jag dansar

Ja då har det varit full rulle nu då! I fredags var det fest hemma hos Linn med fina Camp Sås från peace och vi firade Sanna med en shot efter tolvslaget nere på puben i Huddinge. På lördagen jobbade jag några timmar innan jag drog vidare på fest hemma hos älskade Sanna för att hon då fyllde 18 åårrrr! Natten blev lång då jag, Sanna, Emelie, Erik och Kalle stannade kvar när resten drog och hade en kul natt. Medans jag gick och la mig vid åtta-tiden på morgonen så var de andra uppe och larvade omkring. Vid två i förmiddags sticker de in huvudet i sovrummet och tycker det är dags att jag ska gå upp. Självklart hade dem inte sovit en blund. Det blev raka vägen ner till thaien för lite mat och sedan har vi hängt i Sannas hem. Alltså har ingen av dom sovit än vilket jag tycker är sjuuukt knas. Att dom inte kollapsat av trötthet är imponerande då jag själv fortfarande känner mig rätt sliten. Nu kom jag och Sanna nyss hem till mig och hon leker med sin fina Iphone som hon fick i födelsedagspresent. Snart blir det väl sängen för oss. Imorgon åker jag till landet och myser med mormor&morfar, kusinerna och vännerna. Nu blev det ett väldigt långt inlägg och jag ska sluta skriva. Hej.

I wish we had another time

Jag är en trött flicka. Jag jobbar och kämpar. Det jobbiga är att jag börjar känna mig sjuk, halsont och trött mest hela tiden. Och det är absolut inte läge att bli sjuk nu. Så därför ska jag gå och lägga mig nu för imorgon ska jag jobba från 09.55 - 18.10.
Något som gjorde mig glad idag iallafall var när ett paket från cdon.com låg innanför halldörren när jag kom hem, och i låg mitt the sims 3 spel som jag beställde häromdagen! Jag ÄLSKAR cdon.com. Jag har handlat där seriöst typ sju gånger under de senaste två månaderna! Jag älskar att tjäna pengar och jag älskar att få göra exakt vad jag vill med dom. Och de flesta spenderar jag ju då på cdon.com. LOVE.
Ledsen för alla egobilder på mig själv i alla inlägg men det är bara för att jag är för lat för att ladda in nya bilder i datorn eller leta upp någon annan bild. Så jag knäpper bara ett kort på mig själv och langar upp den. Hoppas ni står ut med mitt vackra ansikte.

That's just how you live

Jobbat idag då. De 8 timmarna gick ganska fort trots allt. Efter jobbet åkte jag direkt hem till min älskade Elin som är hemkommen från Teneriffa. Jäkla lyllos. Brun som en pepparkaka var hon också såklart.. Jag är glad att hon är hemma. Nu tänkte jag slå på en film och somna för imorgon blir det mer jobb.

Today I Don't Feel Like Doing Anything. I Just Wanna Lay In My Bed.

Jag är trött och har ont i halsen och jag är absolut inte peppad på jobbet idag.

there might be something real between us two

Nu ska jag ut och träffa Sanna och jag är så glad. Har inte träffat min gullis på ungefär 3 veckor för att den lilla skiten har varit och chillat omkring i USA så det ska bli underbart att träffa henne.
så här glad är jag nu

fest hos mange

Även fast jag sovit 14 timmar så är jag fortfarande trött. Peace var helt sjukt nice men herregud vad det har tagit på krafterna. Alldeles för lite sömn, stekande sol och runt 25 grader, alkohol, för lite mat och folk överallt är något som blir jobbigt i längden, så idag har jag bara legat hemma helt ensam och knappt gått upp ur min säng. Sängen har varit mer uppskattad än någonsin. Men peace var självklart inte bara negativt, eller det var typ inte negativt över huvud taget, bara i längden. Alla de bra banden jag sett, som Kings of Leon, Veronica Maggio, Maskinen, Oskar Linnros, Mando Diao, Deadmau5, Timbuktu och massa fler var helt magiskt. Jag tackar alla fina människor jag åkte med och träffade där för den här veckan. Det var underbart. Jag tackar camp Sås.
jag och mitt armband

RSS 2.0